A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Őrült francia rulett

2024. február 29. 08:28

A szerelem dalára most éppen csatába indulna Emmanuel.

2024. február 29. 08:28
Emmanuel Macron At A Press Conference After The Special EU Summit
Szőcs László
Szőcs László
Magyar Nemzet

„Macron francia elnök kilátásba helyezte: ha másképp nem megy, a Nyugat katonákat is küldhetne Ukrajnába, hogy legyőzze az oroszokat. »A buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt, amelyekre a maguk eszével jutottak« – idézhetnénk erre a Háború és békéből Lev Tolsztojt, aki pedig rendelkezett némi ismerettel arról, mire mentek kétszáz éve a franciák az oroszok ellenében. Csúfos kudarc lett a vége. De mi van akkor, ha Macron nem a maga eszével jutott e zseniális gondolatra? Kik és mit akarhattak vajon tesztelni a megszólalásával? Egyszer talán megtudjuk.

Egyelőre gyors elhatárolódás lett a jussa, egy sor állam állt ki a felvetéssel szemben. Köztük Magyarország is, de ez onnan nézvést nem volt meglepő, hogy hazánk fegyvert sem szállít az immár több mint két éve dúló ukrajnai háborúba.

Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre – a tizenkét pont egyikét nemcsak a közelgő március 15-e, de a világpolitika is aktuálissá teszi. Békefenntartó műveletekben ott lehet a helyük, de harcoló félként, államközi konfliktusban nem, a szomszédunkban – százezernyi kárpátaljai magyar szülőföldjén – pedig végképp nem. Szerencsére a németek és a lengyelek is azonnal nemet mondtak Macronnak; amit pedig ez a két nemzet együtt nem akar, nem is történik meg Európában. Legalábbis egyelőre.”

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 26. 16:46
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­k­­­e­l­­­d­­­ ­a­­ ­­­s­z­­­e­x­­­i­­ ­­p­u­­­n­­c­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
2024. március 01. 01:47 Szerkesztve
2024. február. 29. 18:17 Macron kitart: szerinte átgondoltan fogalmazott az ukrajnai nyugati részvételről MTI Emmanuel Macron francia elnök kijelentette, az ukrajnai háborúban javasolt nyugati részvétellel kapcsolatos minden egyes szava kimért, átgondolt és megfontolt volt. "Ezek elég súlyos kérdések. Minden egyes szó, amelyet ezzel kapcsolatban kiejtek, kimért, átgondolt és megfontolt" - mondta Macron a Párizs mellett található Saint-Denis-ben, a párizsi nyári olimpia sportolóinak otthont adó olimpiai falu átadóünnepségén. " No, akkor idézek egy másik történelmi példát.1914 Július 28-án, a hadüzenet napján Ferenc József, mint magyar király manifesztumot írt alá. Ebben hangzik el az a szállóigévé vált mondat: „Minden megfontoltam és meggondoltam.” A következmények ismertek: kitört az első világháború. Most Macron " az ukrajnai háborúban javasolt nyugati részvétellel kapcsolatos minden egyes szava kimért, átgondolt és megfontolt volt." Uram irgalmazz egy harmadik világháborútól.
Palmimi85
2024. február 29. 19:06
Elegem van ebből a csigazabáló szépfiúból! Pont eleget szívunk ma is a francia dicsőségből, amit a "nagy" francia forradalommal ráöntött - vagy inkább ráokádott - a Világra!
connorj
2024. február 29. 18:53
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Oroszorsz%C3%A1gi_hadj%C3%A1rat_(1812) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról