Az unió vezetőit nem érdekli, mi történik Lengyelországban

2024. január 13. 13:33

Az unió vezetőinek csak a jobboldali lengyel kormány szúrta a szemét. A balos törvénysértések szerintük rendben vannak.

2024. január 13. 13:33
Free Poles Protest In Warsaw, Poland
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

„Jobboldali kormány = DIKTATÚRA, baloldali vezetés = mintajogállam! Ez Brüsszel politikája! Hogy miért? Mert az unió vezetőit nem érdekli, mi történik Lengyelországban, az, hogy jobboldali politikusokat börtönöznek be! Az unió vezetőinek csak a jobboldali lengyel kormány szúrta a szemét. A balos törvénysértések szerintük rendben vannak.”

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. január 21. 10:40
Ezt akarták! És nálunk is ezt szeretnék....
alexandrosz-2
2024. január 14. 12:49
Üdv a való világban, mandineres cuckoldkonzi geci buzik! Majd szóljatok a vétótlan köpcös geci csicskának is, hogy hiába csicskázik vétótlanul, szarrá lesz szopatva, a komisszároknak van rá joga. A csicskákkal szemben mindenre van joguk.
kovsa
2024. január 13. 19:07
A férfi - nő és gyereket szül. A nő - férfi és dolgozik a bányában. A többség uralma - diktatúra, mert nem hagyja, hogy deviáns kisebbség uralkodjon a többség fölött. A kommunista diktatúra - demokrácia, mert mindenkit egyenlővé tesz. (Kivéve persze engem, a vezetőt, mert ugye nekem különleges jogaim vannak, hiszen én tudom a tutit.)
makapaka2
2024. január 13. 18:46
A Gittegylet csak a törvényes, igazi jogállamiságot NEM KEDVELI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!