Az ukránok is beismerték, hogy feladtak egy fontos települést, ami szerintük mostanra már nem is volt olyan fontos

2024. január 21. 12:50

Az oroszok nagy erőkkel vonultak be.

2024. január 21. 12:50
Military mobility of Ukrainian soldiers in Donetsk Oblast

Örömittasan jelentette be az orosz védelmi minisztérium, hogy bevették a Harkiv megyében lévő Krohmalne városát. A településről szóló híreket már szombaton megjelentette az amerikai Institute for the Study of War elemzőintézet az aznapi műholdképek alapján. 

Először orosz milbloggerek árasztották el a hírrel a különböző közösségi oldalakat, hogy az ukrán csapatok feladták a Krohmalne közeli állásaikat. 

A város elvesztését aztán megerősítették az ukránok is; Volidimir Fitio, a szárazföldi egységek szóvivője azzal próbálta bagatellizálni a kérdést, hogy a városnak már nincs stratégiai jelentősége, öt ház áll csak benne. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: Ignacio Marin / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 24. 01:16
Gávárít Mászkvá by mandiner.ru
lajajakab11
2024. január 23. 18:07
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Jospehe998
2024. január 22. 07:07
Aki figyelemmel kíséri ezt a háborút a kezdete óta nagyon jól tudja hogy mindig ugyanaz a nóta. Mikor ukrán kezén van- Sose adjuk fel! Nagyon fontos stratégiai pozíció! Inkább meghalunk mint feladjuk! Mikor az oroszok kiűzik őket - Á nem is olyan fontos! Semmi értelme nem volt már védeni! Akkor a kérdés az miért védtek idáig a sok katonájuk élete árán?
Zolotarjov
2024. január 21. 21:15
Szépen esnek ki a szegecsek az ukrán védelmi rendszerből..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!