Nógrádi György: Aljasság, amit Zelenszkijék csinálnak

2023. december 28. 07:41

Az ukrán vezetés 500 ezer embert akar behívni katonának, méghozzá főleg a nyugatra menekültek közül.

2023. december 28. 07:41

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt az Ultrahang vendége, melyben megerősítette álláspontját, miszerint Ukrajna a háború kezdete óta egy korrupt ország, hiába hurrogták le sokan. 

„Ha egy beszerzésen valaki 36 millió eurót lop, akkor mi van a többi beszerzéssel. Tessék mondani, hol a pénz? Mennyit kellett leadnia, és kinek? Hol volt a katonai elhárítás?”

– tette fel kérdéseit Nógrádi.

A szakértő aljasságnak tartja, hogy az ukrán vezetés újabb 500 ezer embert akar behívni katonának, méghozzá főleg a nyugatra menekültek közül. Hozzátette:

ezek az emberek nem fognak hazamenni meghalni, az ötlet is rendkívül ostoba.

A teljes adást itt tekinthetik meg:

Nyitókép:  JIM WATSON / AFP

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. december 31. 11:39
Nógrádi szerint aljasság a honvédő háború, aljasság a hadkötelezettség! Az orosz agresszióra már nem maradtak szavai... Egy életen át tolni az orosz biciklit, na, az az igazi aljasság, "tanár úr".
régilaci
2023. december 30. 14:57
Ukrajna a háború előtt is korrupt ország volt, akik ezt tagadja hazudik, vagy buta és tájékozatlan. A menekültek azért jöttek el, mert nem akartak ebben háborúban meghalni. Most már akarnának? Áh, dehogy.
blanconegro
2023. december 29. 08:01
Köcsög bunkó fuckrán genyók.
szarvas-2
2023. december 28. 19:30
Ki van meglepve a Victoria Nudelmann(Nuland) által generált zsidó(!) "bábkormány" viselkedésétől? Azt teszik,amit a "szinténzenész" vén kurva diktál. (Z.batátsáköolajvezetékes robbantásos "ötlete" is onnan jött,amint a bolgár CIAkormány "tarifaemelése" is.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!