A világ egyik legprofibb hadserege és legerősebb állama áll szemben azokkal, akik ezeket a támadásokat szinte évente végrehajtják

2023. október 08. 12:52

A médiaszolidaritás kizárólag annak szól, amit megfelelően tálal a média.

2023. október 08. 12:52
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Távol álljon tőlem, hogy itt bagatellizáljam az izraeli eseményeket, de a világ egyik legprofibb hadserege és legerősebb állama áll szemben azokkal, akik ezeket a támadásokat szinte évente végrehajtják, nagyjából ugyanazzal a nulla eredménnyel, mely legfeljebb az izraeli belpolitikára van hatással. És a brandenburgi kaputól kezdve a fb profilok tömegéig ott az izraeli zászló, pontosan úgy, mint az ukránoké nemrég.

Örmény zászlót sehol nem látok. Igaz, őket csak pár ezer év után takarítják el ősi szülőföldjükről ugyanazok, akik egyszer már majdnem kiirtották őket. Mellesleg a világ első keresztény állama, de ez mindegy is.

Nem az etnikai konfliktusokról szól ez a poszt, mert akkor hosszabb lenne, nem is a politikai érdekekről, mert azt a hülye is ismeri. Hanem arról, hogy a médiaszolidaritás kizárólag annak szól, amit megfelelően tálal a média. És nagyjából ennyit érnek az olyan jelszavak is, mint demokrácia, humanitárius, civilizáció vagy éppen kereszténység. Ez a poszt semmi egyébről nem szól, mint a totális ürességről.”

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. október 10. 11:32
Kiváló írás. Ugyanez igaz a figeccre meg a töröttszemcsis kátránymedencei avászkodókra is. Valamiért ott mégis a pártállami ordibálók és narancsnyikok tamtamverésére kellene nyáladzani...
mrduckhead
2023. október 10. 08:12
Elég szánalmas egy illibsi mukereszteny fidesestol ezt olvasni.Kozben ugy,h Orbán és a FideSS a nagy muszlim Azeriakal van jobban,nagy barátok.Ertjuk a hosszú évek óta saját magunkat kopjuk szembe, miközben a saját szavazoinkat is hülyének nézzük.Megerdemelten.
sallaz
2023. október 09. 12:19
Kíváncsi lennék, hogy az Ukrajnába induló kézifegyver fegyverszállítmányok, valamint a vállról indítható rakéták és társaik vajon pihentek legalább egy félórát ukrán területen vagy az ukránok közvetlen adták el őket a Hamasznak és már a levegőben délnek fordultak?
Kormánypárti2
2023. október 09. 09:14
Ez hülye. Majd ha izraeli vízvezeték szerelő megy vendégmunkásnak valamelyik nyugati országba és az örmény gyémántkereskedők uralják a gyémánt piacot, akkor lesz örmény zászló is, és ez bizony nem a média műve! Ezt csak az egybites, fekete-fehér agyúak gondolják így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!