A szerbek nagyon másként látják a világot, mint a nyugatiak

2023. augusztus 14. 13:38

Éjjel nagyon komoly támadás volt Odessza ellen.

2023. augusztus 14. 13:38
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Éjjel nagyon komoly támadás volt Odessza ellen – és az odesszai és zaporizsjei képeim keresgélése között akadtam rá erre a dél szerbiai látogatásra. A fotókon a NATO által 99-ben lebombázott híd látható – amin éppen áthaladt egy szerelvény 99-ben – és sok volt a civil áldozat. 

A eseményeknek minden oldalát körbe kell járni, és meg kell érteni, nem csak egy szemszögöt. Érthető, hogy a szerbek nagyon másként látják a világot, mint a nyugatiak.

Mit csináltunk a HM részéről egyébként ezeken a missziókon? Bejártuk a laktanyákat – megnéztük, milyen felszerelésük van, milyen állaptban, itt is kimentünk a »vonalra« (akkor békésebb volt, mint manapság, de azért átlőttek időnként az albánok – és persze a szerbek is – ezért a golyóálló mellény) és igyekeztünk megérteni, merre halad a haderőfejlesztésük (szerb, ukrán, stb).”

Nyitókép: Demkó Attila Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 14. 22:54
diodoro3 2023. augusztus 14. 15:31 Azt mutatja, hogy a nagyon durva orosz kikötői támadások jóval kevesebb polgári áldozatot szed, mint a nagyonprecíziós nato támadás egyetlen híd ellen." És felkerültek a netre azok a videók, amin visszahulló légvédelmi rakéták vannak.
vamonos
2023. augusztus 14. 22:30
El kellett volna olvasni a cikket is, nem csak a címét. A cím alapján én sem értettem, de a cikket elolvasva egyértelmű volt, mit jelent a cím. Néha tudni kell olvasni a sorok között.
counter-revolution
2023. augusztus 14. 18:24
Gyemkó egy zavart balfasz.
diodoro3
2023. augusztus 14. 15:31
"DINO54 2023. augusztus 14. 14:06 Ez most mi a szar akar lenni?" Azt mutatja, hogy a nagyon durva orosz kikötői támadások jóval kevesebb polgári áldozatot szed, mint a nagyonprecíziós nato támadás egyetlen híd ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!