Olasz lap: A Soros György által támogatott szervezet be akarja tiltani a marhahús és a sajt fogyasztását

2023. július 14. 10:43

Emellett arra köteleznék az embereket, hogy évente csak három ruhát vásároljanak.

2023. július 14. 10:43

A C40 szervezet száz polgármestere 2030-ig be akarja szüntetni a marhahús és a sajt fogyasztását, az embereket pedig arra köteleznék, hogy évente csak három ruhát vásároljanak – írja a La Veritá olasz lap.

A C40 szervezetet Soros György és Bill Clinton, volt amerikai elnök is támogatja. Ez lényegében egy globális hálózat, amelynek 100 polgármester a tagja, a legfontosabb nagyvárosok vezetői, akiknek célja a klímaválság megszüntetése. A résztvevők olyan intézkedésekkel akarják megmenteni a bolygót, mint a hús és a tej fogyasztásának, valamint a magánautók használatának betiltása. Ezt az ötletet és a szervezetet több európai kormány, politikus is támogatja, de számos cég is csatlakozott a kezdeményezéshez. Többek között a Soros Györgyhöz tartozó Nyílt Társadalom Alapítványok, a Clinton Alapítvány, a Google, az Ikea és a L'Oreal is.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Eric Piermont / AFP

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Infidel
2023. július 14. 20:06
Megnéztem a C40 web oldalát Tel-Aviv az európai városok közé került. Tovább már nem is foglalkoztam velük. Sok sikert a marhahús betiltásához az angolszász régiókban valamint hasonló sikereket a sajt betiltásához Franciaországban.
KBA98
2023. július 14. 19:53
Ez a mocskos rohadék és utódai mit művelnek? és még élnek?
petronius50
2023. július 14. 19:06
Rohamléptekkel megyünk Orwell 1984 világa felé!
Szuperszig
2023. július 14. 19:05
A húsevéses sztorit marhaságnak (:-)) tartom. Ami a ruhákat illeti, ésszerű ( érted! ész szerű!) lenem hetente divatot váltani a hülyéket finanszírozó hülyéknek. Amikor a divatdiktátor ( ki mitől indul be ) talál kellő mennyiségű ( legalább egynél több, hozzá hasonlót) hülyét, onnantól a divat már meg is van teremtve. Ha lenne egy rendes marketinges csapat, aki bármennyi pénzért is képes az anyját is meg.. némi népszerűségért, simán megcsinálnák a bal lábam zebracsíkos divatját. ( Nem adom. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!