Szlovén újságíró: A balliberális elitek ki akarják irtani a gyökereinket

2021. március 31. 09:01

Joze Biscak: Hála Istennek, vannak olyan emberek Európában, mint Janez Jansa és Orbán Viktor, akik hűek az őket megválasztó nemzet értékeihez.

2021. március 31. 09:01

Nyílt levélben állt ki nemrég a magyar konzervatív újságírók mellett a baloldal fenyegetéseivel szemben a Hazafias Újságírók Szlovéniai Egyesülete. A szervezet elnöke, Joze Biscak – aki egyúttal a Demokracija jobbközép hetilap főszerkesztője is – a Magyar Hírlapnak nyilatkozott.

Az újságíró a lapnak elmondta, Szlovénia abban a hitben lépett be az EU-ba, hogy a tagság gazdasági értelemben hozzáférést jelent a piacokhoz, hiszen a szabadkereskedelem jólétet és haladást hoz magával.

amely elő akarja írni a szuverén országoknak, hogy mely kormányok és mely ideológiák a jók vagy rosszak” – fogalmazott.

Majd megemlítette, hogy a múlt héten egy EP-vitában Sophie in ’t Veld holland liberális képviselő nem engedte Janez Jansa kormányfőnek, hogy bemutasson egy videót arról, mi a valós, adatokkal alátámasztott helyzet a szlovén médiát illetően.

„Ilyenkor ki az autokrata?” – tette fel a kérdést Biscak. S meg is válaszolta. „Egészen biztosan nem Janez Jansa, hanem pont Sophie in ’t Veld, aki saját nézetei igazolására akarta használni  a vitát.” Joze Biscak szerint a baloldal újabb és újabb úgymond értékeket talál fel, amelyeket aztán Brüsszel rákényszerít a konzervatív országokra és azok legitim, demokratikusan megválasztott kormányaira.

Európa alapértékei közé tartozik a hagyományos család, a nemzet, a nemzeti kultúra és identitás megőrzése, a kereszténység, a hagyományok és a szabadság

– jegyezte meg.

A balliberális elitek ki akarják irtani a gyökereinket, el akarják vágni a köteléket Európa dicsőséges múltjával, le akarnak rombolni mindent, amin felnőttünk, ami szent nekünk. Szivárványos kísérleteket végeznek, támogatják az illegális migrációt és a halál kultúráját. Hála Istennek, vannak olyan emberek Európában, mint Janez Jansa és Orbán Viktor, akik hűek az őket megválasztó nemzet értékeihez – jelentette ki a szlovén újságíró.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sceptical
2021. március 31. 12:41
,,Szlovénia abban a hitben lépett be az EU-ba, hogy a tagság gazdasági értelemben hozzáférést jelent a piacokhoz, hiszen a szabadkereskedelem jólétet és haladást hoz magával,, Erről van szó! Mi is!
pollip
2021. március 31. 10:51
Jó, hogy Brüsszel betamadta a szlovéneket. Nyilvánvalóvá tették, hogy csak a konzervatív kormányoknak mennek neki, mint egy feltörő kos.
Drazsé
2021. március 31. 10:42
Joze Biscak: Hála Istennek, vannak olyan emberek Európában, mint Janez Jansa és Orbán Viktor... :D Eperjes Károly: Istennek hála, hogy van nekünk Viktor... Szikora Róbert: Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa... Csótány Feró: Régi, több évtizedes szimpátia köt Viktorhoz...
Da Vinci
2021. március 31. 09:53
Mindenütt egyformák a balosok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!