Guillotine-ban látná ellenségei fejét a sátánista cuccokat reklámozó transznemű

2023. június 11. 17:28

Rózsaszín transznemű sátánista csontvázzal, kecskefejjel és sok minden mással, mi kell még?

2023. június 11. 17:28
null

Rod Dreher szúrta ki, hogy az amerikai Target áruház árulni kezdte az Abprallen UK nevű kis cég termékeit. A céget egy bizonyos Erik vezeti, aki magát queer divattervezőnek írja le.

Erik ruhadarabjain olyan szövegek olvashatóak, mint hogy: „A Sátán tiszteli a névmásokat” (a transzneműek és mások névmásaira utalva); „Transz boszik az abortuszért”; „a tranzíció alkímia” (a nemváltásra utalva); „Csatlakozz a meleg kultuszomhoz”; „Le a cisz-rendszerrel” (azaz a heteroszexualitás uralmával); „A névmások csak a kezdet”; és még egy „homofóboknak” szóló rózsaszín miniguillotine, lefejezőgép is kapható az áruházában.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. június 12. 11:14
A nyugatot elnyelte a sátán, és kiszarta, aztán újra elnyelte és megint kiszarta, és ez folytatódik egészen addig, amíg a sátáné lesz a hatalom. Ahogy az a Bibliában áll.
Obsitos Technikus
2023. június 11. 21:32
Vajon ki reklámozza ezt a mandinernél? Soha nincs odaírva, ki jegyzi a cikket..
Robert69
2023. június 11. 21:17
Szegény patás ördög, már feni a vasvilláját ezekre mert lejáratják.........
XTRO
2023. június 11. 19:36
Azért mindennek van határa.. ettől a sátán is elhatárolódik .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!