Karácsony elmesélte, hogy a vidéki utazásait alvással szokta tölteni

2021. szeptember 10. 09:58

Néha azért olvasni is szokott – magyarázta a főpolgármester.

2021. szeptember 10. 09:58
null

Karácsony Gergely 8 órakor egy Facebook-videóban jelentkezett be, feltehetőleg a szolgálati autójának a hátsó üléséről. A videó apropója az volt, hogy akkor indult el Dunaújvárosba kampányolni az előválasztás kapcsán. 

A főpolgármester így kezdte a videót, amelyben Ferenc pápa „Álmodjunk együtt” című könyvét ajánlotta, s melyből fel is olvasott egy pár sort. Karácsony videóját itt tekintheti meg:

Egy humoros véletlen

Mint ahogy azt mi is megírtuk, egy órával korábban Fürjes Balázs egy Facebook-videóban kérte meg a főpolgármestert arra, hogy szakítson időt az „ellenzéki casting” mellett a munkájára is, és tegyen meg mindent a dugók csökkentéséért. Fürjes kifejtette, hogy nem lehetetlenre kéri a főpolgármestert, csupán meg kell hallgatnia a budapestieket, a közlekedési szakértőket, valamint az érintetteket.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hair is on Ford
2021. szeptember 11. 10:52
Zakóban,bekötve?Legalább levenne a magas vékony utazás közben.Ekkora egy nímandot
Letmeread
2021. szeptember 11. 06:37
Azt is mondta így reggel 8as videóban, hogy "ebben a hajnali órákban..."
zotty
2021. szeptember 10. 19:52
Egy nagy kihívás az élet!!! De ki f@szom gondolta volna, hogy egy túl képzett adjuntkusnak is gond a délelőtti ébredés!!!
jantar
2021. szeptember 10. 14:39
A kocsi a polgármesteri hívatalé? Vagy esetleg saját, vagy netán a párbeszéd párt szekere?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!