Busquets örökölte a csapatkapitányi karszalagot Messitől

2021. augusztus 09. 18:22

Sergio Busquets lett az FC Barcelona labdarúgócsapatának kapitánya Lionel Messi távozását követően, 30 ezer néző lehet a Camp Nou Stadionban.

2021. augusztus 09. 18:22
null

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 33 éves középpályásnak – aki a nyári Európa-bajnokságon a spanyol válogatottban is csapatkapitány volt – sorrendben Gerard Piqué, Sergi Roberto és Jordi Alba lesznek a helyettesei.

A katalánok azt is közölték, hogy 17 hónap után újra nézők előtt léphet pályára az együttes a Camp Nou Stadionban, a La Liga első fordulójának vasárnapi játéknapján Real Sociedad elleni összecsapáson 29 803 szurkoló lehet jelen. Érdekesség, hogy a koronavírus-járvány követő korlátozások előtt legutóbb, 2020. március 7-én szinte a Real Sociedad ellen játszott saját drukkerei előtt a gránátvörös-kék alakulat.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2021. augusztus 09. 21:31
Busquets sem a jövő embere.
Takita
2021. augusztus 09. 21:27
Buquets legalább katalán. Helyre állt a dolgok rendje. Viszont szükség lesz egy új Barca-taktika kidolgozására. Eddig az járta: oda kell adni a kapu környékén a labdát Messinek, aztán ő majd tudja mi a dolga. Ezért is volt az a rövidpasszos játék, amit a szurkolók nem igazán szerettek. Őszintén szólva ideje volt a váltásnak. Messi valahogy rátelepedett a Barcára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!