A Szigony utcai újságos nevét már ismerik a magyar parlamentben

2021. július 07. 18:09

Wölfinger László nem szereti a focit, a Fidesz jelmondataként a Szózat első sorát látná szívesebben.

2021. július 07. 18:09
null

„A pavilon 23 éve épült, Wölfinger azóta maga árul benne. Azt mondja, szinte minden nap itt van. Nem csak a különös kis épület, hanem a gazdája is egy intézmény ezen a környéken: Wölfinger nem pusztán pénzkeresetként tekint a munkájára, hanem jószolgálatként is. Nagy betűkkel ki van írva a neve és a telefonszáma, ha valakinek hirtelen lesz szüksége arra, hogy a gáz- vagy áramóráját feltöltse, telefonál, Wölfingernek nem derogál záróra után is visszajönni, ha fontos. Igaz, a közelben lakik.

Tíz évvel ezelőtt, 2011-ben az újságos Józsefvárosi Aranykoszorú díjat is kapott a kerület akkori vezetésétől”  írta a ma a miniszterelnöki videó által országos hírességgé lett újságosról a Józsefváros.hu. még idén januárban.

A híressé vált miniszterelnöki videó után a 24.hu stábja is felkereste a híres újságost, akitől megtudták, elsőre sikerült felvenni Orbán Viktorral a videót, hogy Wölfinger Tibort valószínűleg Kocsis Mátén kertesztül választották ki, és hogy a „Népszavás-bácsi”, aki a stand törzsvásárlója, véletlenül került a videóba, és maradt benne végül. Az viszont kikerült a miniszterelnöki videóból, hogy a 168 óra és a Magyar Narancs már elfogyott, lévén az új lapszámok csak csütörtökön jelennek meg. 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. július 08. 12:10
Könyvtár!
klikk.klikk
2021. július 08. 07:44
Én csak azt kívánom – minden politikai gondolattól mentesen - hogy azok életét, akik tiszta szívvel a magyar nemzet érdekeiben cselekszenek, legyenek bár politikusok, közszereplők, vagy újságírók, adjon nekik a Teremtő hosszú boldog, kiteljesedő életet. Legye nagyon jó egészségük, adja oda nekik azokét is akik csak az önös érdekeiket nézik, és semmibe veszik másokét. Úgy legyen. ÁMEN!
annamanna
2021. július 07. 21:51
Orbán Viktor azt állította, hogy legalább egy tucatnyi ellenzéki lapot tud venni bárki bármely magyar újságosnál. Nos, ez a bravúr neki sem sikerült! Ennyi!
szodabár
2021. július 07. 21:14
Miért nem a Népszarás munkásőrt keresték meg? Elvtársi alapon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!