Egyelőre nincs pápa

2013. március 12. 20:03

Fekete füst szállt fel a Sixtus-kápolna kéményéből az első és a második szavazás után, vagyis egyelőre szerdán sem sikerült megválasztani az új pápát.

2013. március 12. 20:03

Sem a kedd esti, sem a szerda délelőtti szavazáson nem jutottak konszenzusra a bíborosok a következő pápa személyét illetően.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. március 13. 19:38
ez ugyanaz a "bohózat" amit a siratófalnál, mekkában, lhasaban stb is láthatsz gondolom díjazzák toleráns nézeteidet a felsorolt helyeken is :)
egysegelem
2013. március 13. 19:38
Engem mint ateistat az egesz bohozat megmosolyogtat egyreszt, megdobbent viszont masreszt, hogy van aki hisz ebben. A legjobban szernitem a fogado irodak csinaljak, akik egy sima meccsnek veszik es lehet fogadni a gyoztesre. Szentlelek? Ugyan mar!
Farkas Árpád
2013. március 13. 19:38
Nem tehetek róla, de nekem protestánsnak a Szent Péter bazilikáról mindig a felépítéséért árusított bucsú jut eszembe. Jó sok pénzébe került Rómának, meg jutalmul az árulásért több millió lélekbe. A fekete füst is ezt a lelki sötétséget jelképezi számomra.
Soma
2013. március 13. 18:00
Ha követted a pénzek mozgását, nem akárki lesz a pápa! :) A különféle bélyegzők csak eltereéő hadműveleti célt szolgálnak. XVI. Benedek sem véletlenül mondott le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!