Már Jeszenszky Zsoltot is hamisítják

2023. március 30. 16:26

Havas Henrik
Facebook
Szóval megjelent az említett cikk és én nagyon nagy tételben fogadnék, hogy ezt nem ő írta, mert egyszerűen nem nézem ki belőle.

„Ha tévedek, előre is bocsánatot kérek Jeszenszky Zsolttól, akinek a neve alatt egy egészen elképesztő cikk (van eleje és vége, tisztára olyan, mintha egy normális lapban jelenne meg) jelent meg nemrég a Magyar Nemzet címet viselő nyomtatványban. Már a cím is érdekes: Oroszországot Európába vezetjük. Alcím: a náci Németországnak nem volt atomfegyvere, Vlagyimir Putyinnak viszont van.

Jó, jó, tudom, hogy kicsoda Jeszenszky Zsolt, eszemben sincs nézni, pont elég, ahogy az interneten vigyorog az Orbán Viktor feliratú pólójában.

Szóval megjelent az említett cikk és én nagyon nagy tételben fogadnék, hogy ezt nem ő írta, mert egyszerűen nem nézem ki belőle. Ugyanis azzal kezdi – amiről már én is írtam –, milyen sokan emlegetik Neville Chamberlain angol miniszterelnököt, aki a londoni repülőtéren boldogan lengette a Münchenben Hitlerrel aláírt papírt és azt kiabálta, hogy meghoztam a békét.

Na, amikor én párhuzamot vontam Hitler és Putyin között, egyben céloztam a békepárti idióta Chamberlainre, meg persze a békét szajkózó magyar Putyin csatlósokra. »Jeszenszky« szerint ez a párhuzam hamis, mégpedig azért, mert a náci Németországnak nem volt atomfegyvere, a mostani Oroszországnak viszont van. Aztán a cikke egész értelmesen taglalja, mi okozta az egykori Szovjetunió bukását, nagyon hamisan céloz arra, hogy a NATO hídfőállást akart létrehozni Ukrajnában és amiben van egy pici igaza, az a Nyugatnak Oroszország iránti lekezelő viselkedése. Talán még abban is igaza van, hogy ha sikerülne likvidálni Putyint, lehet, hogy egy vérszomjas, bosszút akaró, gátlástalan monomániás despota kerülne Oroszország élére »egy Hitler«.”

***

Oroszországot Európába vezetjük

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés