Nógrádi György: Gyorstalpalón képezik ki a világ legmodernebb harckocsijára az ukrán személyzetet (VIDEÓ)

2023. február 3. 20:55
A biztonságpoliitkai szakértő szerint „ebből túl sok jó nem sülhet ki”.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a Hír TV Napindító című műsorának vendége. A beszélgetés során Árendás Péter műsorvezető felidézte, hogy „sokan mondják azt, hogy a sztálingrádi csata az európai harcteret illetően megfordította a második világháború menetét. Ennek volt a nyolcvanadik évfordulója. Ennek alkalmából tartott egy beszédet Vlagyimir Putyin. Mit tart Ön fontosnak az elmondottakból” – tette fel a kérdést Nógrádi Györgynek.

A szakértő erre azt válaszolta, hogy a beszédben elhangzott, hogy „újra német keresztes harckocsik vannak Oroszországban”. Ennek kapcsán Nógrádi megjegyezte, hogy a mostani és a hitleri Németországot nem lehet összehasonlítani. Majd azzal folytatta, hogy az, hogy

„német harckocsikat odavisznek, az nem a legbölcsebb döntés”. 

Ezt követően kijelentette, hogy „Putyin beszéde érdekes volt, de sok propagandát tartalmazott. Nagyon kár, hogy napi propagandát tett bele. Ha nem ezt tette volna, akkor sokkal hatásosabb lett volna külföldön” – hívta fel a figyelmet Nógrádi György.

A műsorban azzal is foglalkoztak, hogy felvetődött, hogy „óriási káoszhoz vezethet a nyugati tankok bevetése a harctéren. ezeket nemcsa vezetni kell tudni, hanem karban is kell tartani”

Erre a szakértő azt reagálta, hogy egy „gyorstalpalón képezik ki a világ legmodernebb harckocsijára az ukrán személyzetet. Ebből túl sok jó nem sülhet ki”.

A teljes műsort alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés