„Mindig egy lövészárokban leszünk Oroszországgal” – jelentette ki Kim Dzsongun nővére

2023. január 28. 08:24

Kim Jó Dzsong az Egyesült Államokat nevezte a háború fő felelősének, és azt ígérte: a nyugati haditechnikai eszközök „porig fognak égni”.

2023. január 28. 08:24
null

Észak-Korea teljes mértékben támogatja Oroszországot az ukrajnai helyzetben – jelentette ki Kim Jó Dzsong, Kim Dzsongun testvére, a Koreai Munkáspárt Központi Bizottságának helyettes vezetője. 

„Mindig egy lövészárokban leszünk Oroszország hadseregével és népével, akik kiálltak az állam méltóságának és becsületének, az ország szuverenitásának és biztonságának védelmében” – idézi a politikus szavait a RIA hírügynökség. Kim Jó Dzsong az Egyesült Államokat nevezte az ukrajnai konfliktus fő felelősének, mondván, hogy

Washington fellépése veszélyt jelent Oroszország stratégiai biztonságára.

Kim Yo Jong kifejezte meggyőződését, hogy a nyugati haditechnikai eszközök „porig fognak égni, amikor szembekerülnek a hősies orosz hadsereg és nép elpusztíthatatlan harci szellemével és erejével”. Szerinte az USA „közvetett háborút folytat Oroszország elpusztítására”, hogy megpróbálja elérni a hegemóniát a világban.

Nyitókép: MTI/EPA/Reuters pool/Jorge Silva

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. január 30. 14:12
Na mi van, fideszes oroszszoponcok, most már Észak-Korea is jó? Nem csoda, mert akkora komcsik vagytok, mint ide Lacháza.
dezilluzionista
2023. január 30. 13:35
Hasonlóahasonlónakörül.
evpus
2023. január 30. 07:01
Tényleg sikolyfeje van.
Akitlosz
2023. január 29. 01:40
"Kim Jó Dzsong Kim Yo Jong" Jó gyorsan változtatgatja a nevét. Mire véget ér a cikknek már máshogyan hívják, mit amikor elkezdődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik