Ezek a magyar állampolgárok önként adták az adományokat a Mindenki Magyarországa részére

2022. november 22. 13:28

Márki-Zay Péter
Facebook
Tették ezt azért, hogy Magyarországon megvalósulhasson a politikai kultúraváltás.

„Fritz Tamás, az Alapjogkért Központ »kutatási tanácsadója« (sic!) szerint nem maradhat következmények nélkül, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom magyar és amerikai magyar állampolgároktól fogadott el adományokat. Bízunk benne, hogy nem is marad és idővel elérjük azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé.

Tisztelt Fritz Tamás!

Ezek a magyar állampolgárok önként adták az adományokat a Mindenki Magyarországa részére, mint azt Ön is tudja. Tették ezt azért, hogy Magyarországon megvalósulhasson a politikai kultúraváltás és hazánk ismét elindulhasson egy tisztességes úton, a jogállamiság és a valódi demokrácia irányába, amit az Orbán-kormányok az elmúlt 12 évben leépítettek. Ezzel szemben Önök az Alapjogokért Központnál az elmúlt közel egy évtizedben több tízmilliárd forint KÖZPÉNZT költöttek el, ki tudja milyen célra – persze tudjuk, hogy minek és kinek az érdekében...

A Fideszhez köthető álcivil szervezetek, alapítványok és fantomközpontok a magyar emberek adóforintjain élősködnek és egy hazug, korrupt rendszer fenntartását szolgálják. Nemzetellenes bűneik nem maradhatnak következmények nélkül.

TISZTESSÉG, JÖVŐ, REMÉNY!”

 

A baloldali pártok azt állítják, nem vették észre, hogy betoltak a kampányba közel kétmilliárd forintnyi amerikai pénzt

„Az ellenzéki pártok mind azt állítják, Márki-Zay Péter nem tájékoztatta őket az Egyesült Államokból érkező támogatásról a kampányban" - adta hírül keddi cikkében a 24.hu. A lapnak Márki-Zay azt nyilatkozta, hogy a végső, 1,8 milliárd forintos összeg számára is „kellemes meglepetés" volt. A hódmezővásárhelyi politikus ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a költéseket a hat párttal egyeztették.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is ezen akadtam fenn.

A magyaroktól kapott pénz után leadóztál?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés