Amerikai védelmi miniszter az ukrán előrenyomulásról: Nagyon biztatónak tartjuk azt, amit most látunk

2022. október 02. 11:12

Lloyd Austin üdvözölte, hogy az ukrán erők visszafoglalták Limant.

2022. október 02. 11:12
null

Az Egyesült Államok védelmi minisztere nemrég arról nyilatkozott, hogy üdvözlendő, hogy az ukrán erők elfoglalták Limant, amely egy kulcsfontosságú „orosz fellegvár” Kelet-Ukrajnában. Lloyd Austin a szombati sajtótájékoztatóján elmondta:

 – idézte a tárcavezetőt a Guardian.

A Reuters jelentései szerint Austin megjegyezte, hogy Liman olyan utánpótlási vonalakon helyezkedett el, amelyeket Oroszország arra használt, hogy csapatait és hadi felszereleséit délre és nyugatra tolja.

Dilemma elé kerülhetnek az oroszok

„Ezek nélkül az útvonalak nélkül nehezebb lesz”. Tehát ez egyfajta dilemma elé állítja az oroszokat a jövőben”  – fogalmazott Austin.

Az amerikai védelmi miniszter ugyanakkor azt nem árulta el, hogy Liman elfoglalása eszkalációhoz vezethet-e az oroszok részéről a donyecki régióban – írta a Guardian.

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. október 02. 19:35
"Amerikai védelmi miniszter az ukrán előrenyomulásról: Nagyon biztatónak tartjuk azt, amit most látunk" És..., mit látsz te csipás nigger...? :) A kurva anyádnak láttad már a talpát szex közben...?
stug
2022. október 02. 15:14
Ha bárki kételkedne a szövetségeseink közül, hogy valójában kinek az oldalán állunk: "A közép- és kelet-európai országok elnökei nyilatkozatban ítélték el, hogy Oroszország illegálisan ukrán területeket annektált. A nyilatkozatot aláíró elnökök sorából feltűnően hiányzik egy név: Novák Kataliné, Magyarország köztársasági elnökéé."
istvanszluka01
2022. október 02. 14:44
"Nagyon biztatónak tartjuk azt, amit most látunk" Ez őszinte megközelítés. Európa döglődik, a dollár erősödik, az energiából sohasem látott bevétel jött be és a hadszíntér, ahol pusztulnak az emberek, megint több ezer km-re van. Onnan ez tényleg biztató.
Bitrex®
2022. október 02. 14:27
Amerikai védelmi miniszter az ukrán előrenyomulásról: Nagyon biztatónak tartjuk azt, amit most látunk. Teljesen egyértelmű, hogy ez az USA háborúja, nem a NATO-é, nem az ukránoké. Ha az ötödik szomszédom összeugrik a negyedik szomszédommal, esetleg megpróbálom őket kibékíteni, de ha nincs eredménye, akkor egy idő után hagyom a fenébe az egészet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik