Sejtelmem sincs, hogy ki robbantotta fel az Északi Áramlatokat

2022. szeptember 29. 20:51

De arra felteszek némi készpénzt, hogy így elhárult az utolsó akadály a Marderek és a Leopardok Ukrajnába szállítása elől.

2022. szeptember 29. 20:51
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Nyilván halvány sejtelmem sincs, hogy ki robbantotta fel az Északi Áramlatokat, de arra felteszek némi készpénzt, hogy így elhárult az utolsó akadály a Marderek és a Leopardok Ukrajnába szállítása elől.

Putyinnak volt egy ütőkártyája, most már nincs egy ütőkártyája. Egy felrobbantott vezetékkel nem lehet sakkban tartani Németországot.”

Nyitókép: MTI/AP/Dán fegyveres erők

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temerini gyerek
2022. szeptember 30. 15:53
Ez az egész Európa tudatos tönkretételéről szól. Ezek a dolgok nem véletlenül történnek. Lehet, hogy összeesküvés elméletnek tűnik, de: - Európában az életszínvonal már elérte azt a szintet, amikortól az emberek nem érzik annak szükségességét, hogy harcoljonak a létfenntartásukért. Mindent a jóléti állam intézett helyettük. Nem volt miért "kaparni", már dolgozni sem kellett, volt segély. Ilyen körülmények között a munkáltatók nem tudták fenntartani uralkodói érdeküket. Ezen változtatni kellett. A világ láthatatlan urai az unió soraiba saját embereiket rakták. Ezek dolga csak az volt, h minél nagyobb kárt okozni, minél rövidebb idő alatt. "Nem érdekelnek a választóim akarata...". Többnemzetiségű kontinensen lévén, könnyen megosztottak bennünket. A cél a teljes diszharmónia volt. Sikerült. A migránsok betelepítése már csak hab volt a tortán. Az utolsó nemzeti összetartás szikráját is ki kellett oltani. Nyugat Európa ezáltal elveszett. - Klíma válság, klíma katasztrófa... találtak egy Norvég kislányt, kinek a szülei is együttműködőek voltak...eltorzult arccal kérte számon a világ vezetőin: "hogyan tehettetek ilyesmit..." . Témaváltás után már senki sem emlékszik rá. Azóta szállítják Európába a palagázt, hihetetlen környezetszennyező módon kinyerve a földből és átszállítva az óceánon keresztül. Képesek felrobbantani az Orosz gázvezetéket, csak hogy elérjék céljukat. Kárt okozni Európának. Kicsinálni az öreg kontinenst. A kiszivárgó metán gáz katasztrófális hatással lesz a föld éghajlatára. Ezeknek semmi sem számít. - A Covid bizonyítottan laboratóriumban előállított vírus. Nem denevérek osztották meg velünk. Az egész egy nagy üzlet volt. Európa idegen vezetői itt is kezet csókoltak a láthatatlanoknak. - Most már csak egy háború hiányzott nekünk. És láss csodát...megkaptuk. A belső bomlasztó erők mindent megtesznek, h ne maradhassunk ki belöle. Csak idő kérdése és részesei leszünk. Azok az országok, akik ki akarnak belőle maradni, elsők között fogják megszívni. Gondoljunk csak bele, meddig tart az piszkos bombát robbantani Budapest központjában... Továbbá nemzetileg elkötelezett vezetőink zsarolása, lejáratása, karaktergyilkossága várható. És akkor még jó, ha csak a karaktert akarják gyilkolni... Ránk férne már egy jó hír is. És itt most nem az olasz, svéd választásokra gondolok. Ez nem elég. Azt hiszem, illuzórikus azt elvárni, h tömegek milliói mozduljanak meg Európa szerte, egyszerre. Pedig ez kéne. Mély tisztelet nemzetünk vezetőinek, akik szélmalomharcot folytatnak. Elég lesz ez? Lesznek annyira bölcsek, előrelátóak, rafináltak és bátrak, hogy tovább vigyék magasan a zászlót? Én mellettük leszek.
P. Savoiardes
2022. szeptember 30. 08:47
Ez a gazvezetek robbanás kiváló konteo alapokat ad. És ha osszefesuljuk a komolyabbakat, ott van benne az igazság. Az en konteom kettős. Az egyik az, hogy figyeljunk a csendes országokra. Katonai szabotázshoz ilyen munkához három országnak van speciális és tapasztalt egysége. USA nyilvánvaló, bar nem értem miért lett volna szüksége erre ha a mesterterv az amerikai hadiipart ellátni megrendeléssel. Egy összeomló nemet gazdaság logikusan nem fizetokepes, oke,tudom, máshogy mennek a dolgok ezen a szinten mint számla-fizetés-viszlat... Ha a mesterterv a háború, akkor ennél sokkal egyszerűbb és bizonyíthatobb provokáció is ment volna, elfogott oroszokkal, felvételekkel. Azonnal. A másik a britek. Kussolnak. A világ legjobb speciális alakulata az SBS, simán megoldja. Érdekük is van, egy újra rendezodo Európa tényleges gyengítése. Van amerikai kapcsolatuk, van saját olajuk, van közeli viszonyuk a norvég nyersanygokhoz, egy felfordult Európában újra ipari hatalom lehet a ledőlt nemet gazdasággal szemben. A harmadik a franciak. Katonai egysegeik nekik is vannak ehhez de a bátorságot hiányolom. Nem tud a németek helyére állni azonnal így csak a káoszt növelné ami visszaüthet. Szóval az első konteom, a terv Amerika és UK, végrehajtás britek. A második konteo alanya Izrael. Katonailag vannak erre egységei. Indoka? Izrael nagyon bele mászott a ciprusi felfedezett gázmező kiaknázásaba, a jövő Európában azé, aki a ciprusi mezőket uralja és kitermel, kereskedik. A tippem tehát, a törökökkel a háttérben valamiben megállapodott Izrael.
madar299
2022. szeptember 30. 08:22
A katonai műholdakkal rendelkező nagyhatalmak , nem az újságíróktól vagy nem népszavazással fogják eldönteni , hogy ki robbantott. Az esemény után kb. 5-10 perccel már pontosan tudták,hogy kihez köthető az akció. Az újságírók is teszik a dolgukat , maszatolnak piszkosul , ahogy a jogászok mondják, a nagy tagadás is lehet ráutaló magatartás. , akit leginkább mozsdatnak, no az a leginkább sáros. Én már azon sem csodálkoznék , ha pl. válaszcsapásként az óceánon egy LNG tanker balesetben felrobbanna/elsüllyedne .
sorostalanság
2022. szeptember 30. 08:21
Khmmm...hol lesz ennek vége? Tele van a tengerfenék amcsi kommunikációs kábelekkel. Csaxólok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik