Igencsak vastag bőr kell ahhoz, hogy minket kiáltsanak ki a nép ellenségének a szankciók miatt

2022. szeptember 24. 20:45

Fekete-Győr András
Facebook
Miközben Orbán Viktor volt az, aki mind egy szálig megszavazta őket Brüsszelben.

„Igencsak vastag bőr kell ahhoz, hogy minket kiáltsanak ki a nép ellenségének a szankciók miatt, miközben Orbán Viktor volt az, aki mind egy szálig megszavazta őket Brüsszelben.

Orbán Viktor 2006-ban azt mondta: »Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon, nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben, hanem az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell, ellenségképet kell felépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal.« Pontosan ezt teszik 12 éve.

Amit mi tudunk csinálni, akik hiszünk a tényekben és a tényalapú beszédben: kimondjuk az igazságot akkor is, ha ezért megbélyegeznek minket.

Kimondjuk, hogy nem a szankciók okozzák a magas energiaárakat, hanem Vlagyimir Putyin, aki hónapok óta a gázcsapok elzárásával fenyegeti az európai országokat. A gázszállítások leállása miatti bizonytalanság az oka annak, hogy megnövekedtek az energiaárak a piacokon.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rólatok mindig az Ilók és Mihók mese jut az eszembe. Csak azt tudjátok, hogy "ajándék", hogy "orosz", meg hogy "megszavazta". A lényeg meg csak annyi hogy a tényeket nem látjátok!
Magyarország Orbán alatt büszke, tiszteletet parancsoló ország lett. De hát a vaknak nem lehet elmondani, hogy milyen a hajnal!

Igen. Azt is mondják, hogy Orbán miatt kell megszüntetni a vétót.
Fegyőr már megint , most sem készült fel. Volt képe azt mondani, hogy a határon túli magyarok 2004-ben kaptak kettős állampolgárságot.
A momentum nagyon híg.

Baszatáska meg a vállán

A politika érdekképviselet. Mondj egy okot, amiért titeket kellene támogatni. Azért van 8 párt, vagy pártjelölt, mert ti A kisbunda legényei éppen a CIA - t akarjátok lehúzni pénzéről. A mese vége nem jó, bár ha itt kommentelgetsz, aligha kapsz az amerikai milliárdokból, hülye gyerek!

Én is mondom. Más is mondja.
Komoly gondok vannak az EU -val.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés