A „szívhang-rendelet” képmutató megalázása a nőknek

2022. szeptember 14. 18:13

Bartus László
Amerikai Népszava
Orbán fasiszta állama is igyekszik lépést tartani a többi fasisztával.

„Az abortusz körüli politikai propaganda és vallásos képmutatás éppen most termi meg a fordított gyümölcseit Amerikában is. A republikánusok a biztos félidős választási győzelmet egyenlítették ki döntetlenre egyelőre, a demokraták javára. Mindez szavazatszerzést szolgál, a fanatikus hívőket ezzel befolyásolják, hogy a republikánusokra szavazzanak, még akkor is, ha az istentelen szörnyeteg, Trump és emberei a jelöltek. Floridában már betiltottak olyan tankönyveket, amely tartalmazta a rasszizmust és a feketékkel szembeni elnyomást. Fehér keresztény ember ilyet nem tesz, ugyebár.

De ennél súlyosabb, hogy a legborzasztóbb történetek szaporodnak a tízéves megerőszakolt kislánytól kezdve, az anya életét veszélyeztető műtétek eltörlése mellett, az árva tinédzserre erőltetett kötelező szülésig bezárólag, miközben az anyák életveszélyben vannak, az orvosok nem menthetnek életet, nem tehetik azt, amit orvosként meg kellene tenniük, mert a döntést nem ők hozzák meg orvosi kérdésekben, hanem vallásos fanatikus laikus idióták. Miközben nem kevesebb, hanem egyre több az abortusz, amit máshol hajtanak végre. A hatás ugyanaz, mint az alkoholtilalom idején.

Orbán fasiszta állama is igyekszik lépést tartani a többi fasisztával, így most rendeleti úton változtatták meg az abortusztörvényt, amelyben előírták, hogy az abortuszt végző nőknek előbb kötelező meghallgatni a magzat szívhangját. Ennél nagyobb aljasságot és mocsokságot elképzelni sem lehet. Azok a nők, akik valamilyen okból az abortusz mellett döntenek, nem azért teszik, mert gyilkolni akarnak, és nem is azért, mert nem tudják, hogy a terhesség megszakítása nélkül egy gyerek születne. Ezért a szívhang senkit nem fog megállítani, csak megalázni és legyilkosozni.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magzatelhajtás Izraelben 1977-ig törvénytelen volt. Szerzőnk szerint tehát Izrael addig teljesen fasiszta volt. Ezt mondták is rengetegen, csak azokat leantiszemitázták.

Te fasiszta propagandista Bartus! Tudod, te, hogy miről beszélsz? Te csak ne beszélj a nők nevében! Biztosíthatlak, hogy lesz eredménye a kisbaba szívhangjának meghallgatásába.
Ha az emberek egy árva kiskutyát, vagy kiscicát is megsajnálnak, akkor egy anya, hogy ne fogadná be a szívébe a gyermeke szívhangját.

A kisbaba pedig azt gondolja, hogy "Ennél nagyobb aljasságot és mocsokságot elképzelni sem lehet", mint, hogy őt megöli az anyja.

Amióta legálissá vált a magzatelhajtás Izraelben (1977-ben), azóta sem a nő dönt, hanem egy bizottság a nő helyett. Szóval Bartus szerint fasiszta állam maradt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés