Orbánék letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már előre uszítanak az EU ellen

2022. augusztus 18. 18:59

Hát csoda, hogy ismét 400 forint fölött jár az euró?

2022. augusztus 18. 18:59
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Ha esetleg valaki azt hinné, hogy csak anyagi bajaink vannak (infláció, rezsi, forint), hát téved. Mindeközben férj és feleség osztozik egymással magas bírósági pozíciókon, hogy a szakmai testület véleményére fütyülve olyan bírót (a feleséget) nevezzenek ki a Fővárosi Ítélőtábla választási, személyiségjogi és egyéb ügyekben döntő kollégiumának élére, aki az elvárások szerint majd »megbízható« bíróra szignálhatja ki a kormány számára kényes ügyeket. Ha valakinek nem tetszik, forduljon a Kúriához. Amelyet a férj elnököl. Ki van ez találva, kérem.

Az a Nyugat- és Európa-ellenes hadüzenet viszont, amit Kövér előadott a »türk és hun tudatú népek« rendezvényén, a Kurultájon a Nyugat »szellemi bérgyilkosairól«, az vagy nagyon nincs kitalálva épp az uniós pénzekről folyó tárgyalások idején, vagy ennél rosszabb a helyzet. Ez esetben Orbánék már letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már előre uszítanak az egyre gyakrabban megköpködött EU ellen.

Hát csoda, hogy ismét 400 forint fölött jár az euró? A piac kezdi beárazni, hogy talán nem is jön pénz kihúzni a költségvetést (és minket) a slamasztikából. Vagyis anyagi bajaink nagyon is összefüggenek demokratikus bajainkkal.”

Nyitófotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okorcsorda42
2022. augusztus 21. 13:26
Te riherongy mocskos kúrva , vár a balaton fürgyé le .
A közösség tagjaként
2022. augusztus 20. 18:11
Az eu dugja fel magának azt a pénzt! Nem kell olyan ami 1.- alapból járna feltételek nélkül, 2.- úgy kell érte táncolni ahogy ők zenélnek! Majd megoldjuk saját kútfőből, és kinyalhatja az eu összes sorosista csacskása! Az eu-t fel kell oszlatni hogy ne legyen befolyása többé sorosnak és az usa fattyú lator államának a mi dolgainkba!
KBA98
2022. augusztus 20. 13:07
Inkább lemondunk az EU-s pénzekről, de a hazánkat nem adjuk a te fajtádnak!
henrihenri
2022. augusztus 20. 12:28
Bolsevik kurva, téged cenzúrázni kellene!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik