Liberális hazudozás mint lelki igény

2022. augusztus 7. 15:15

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Ha életükben egyszer igazat mondanának, összeomlana a rendszerük, lelki igényük is a pöcegödörben végezné.

„És akkor zárjuk rövidre ezt az egészet, miképpen ha a tisztesség, a becsület egy kis szikrája is lenne ezekben a gazemberekben, már ők is rövidre zárhatták volna, ugyanis a miniszterelnök posztja előtt két nappal Orbán Balázs bemutatott két felvételt is, és ezeket a Mandiner.hu közölte. A felvételek – hogy is fogalmazzunk baloldaliul? –, perdöntőek. Orbán beszéde közben készültek, nem egyszerű fotók, hanem mozgókép pásztázza beszéd közben a termet és benne a hallgatóságot, látszik a színpad, látszik a miniszterelnök, hallható a hangja és természetesen a közönségé is, továbbá egyértelműen látszik, hogy telt ház van, és bizony »standing ovation«. Nincs tovább miről beszélni. (Megtekinthető ITT.)

Ezt a felvételt természetesen az összes baloldali »újságíró« is látta. Csak kussol róla. Mert ha beszélnének erről, ha életükben egyszer, kivételesen igazat mondanának, összeomlana a rendszerük, és a lelki igényük is a pöcegödörben végezné. 

Így aztán, üzenem Fábiánnak: ha most nyilvánosan elnézést kérsz kollégád, Bakró Nagy Ferenc nyilvánvaló, aljas hazudozásaiért, ha elismered, hogy a teljes baloldali sajtó ócska, hazug politikai propagandát folytat, és ennek te is része vagy, de soha többé, mea culpa, nos, akkor csak neked fogok interjút adni hátralévő életemben. (És akkor ezt remélem meg is beszéltük egyszer s mindenkorra, és nem fogsz többé a sarkamban loholni a mikrofonoddal.)”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beteges hazudozás:
ahol a félrevezetés lehet teljesen aránytalan bármely felfedezhető céllal, lehet terjedelmes és komplikált és előfordulhat éveken át vagy egész életen át. (Wiki)

Busszal vitték oda a texasi vidékieket állva tapsolni a teljesen üres terembe.

Édes istenem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés