Így tüntetett Rogán, Bajnai és Mesterházy a zsidólistázós Gyöngyösi ellen (Videó)

2022. július 02. 22:05

A Jobbik új elnökének kijelentéseit akkor még jelenlegi szövetségesei is elítélték.

2022. július 02. 22:05
null

Megírtuk, hogy Gyöngyösi Mártont, a Jobbik Európai Parlamenti képviselőjét választották meg a párt új elnökének szombaton, aki tíz évvel ezelőtti zsidólistázós javaslatával „robbant be” a közéletbe. Gyöngyösiről azóta írtunk egy portrét és Rajcsányi Gellért munkatársunk véleményét is közöltük, aki úgy fogalmaz, hogy „a Jobbik új, ma européer maszkot hordó, egykor zsidólistázó elnökének megválasztása valójában közbotrány.”

A videó azt a pillanatot rögzíti 2012-ből, amikor még az MSZP és Bajnai Gordon sem akart összefogni a „nácikkal.”

A felvételen, amit Kulifai Máté, a Hetek újságírója osztott meg, Rogán Antal, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila egy színpadon állnak.

Kép forrása: Facebook-videó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roccobaba
2022. július 03. 16:10
Magyarországon csak a zsidók zsidózhatnak és csak a nácik nácizhatnak. A többieknek mindkettő tilos Amerikában mindenki mondhat, amit akar. Hogy van is van ez?
nempolitizálok
2022. július 03. 12:56
Nem kell személyeskedni, be kell vezetni az izraeli gyakorlatot. Miért lenne antiszemitizmus, az sem szemitizmus. Állítólag.
Rasdi
2022. július 03. 10:32
Gyöngyösi szerintem egy beépített provokátor (volt) a Jobbikban. Állítólag tanult ember (legalábbis a CV-je szerint, de a részleteket nem jegyeztem meg). Az ominózus felszólalása indokolja az első mondatban foglalt véleményemet. Egy valóban lényeges kérdést feszegetett vele, nevezetesen a kettős állampolgárság kérdését az ország irányítása szempontjából fontos, érzékeny pozíciókban. Az állampolgárságnak ugyanis van egy érzékeny pontja, nevezetesen az állampolgároknak az adott állam iránti loyalitásának kérdése. Márpedig soha nem lehet tudni, hogy a két loyalitás mikor és hogy fog ütközni, és akkor melyik kerül a másik fölébe. Vagyis maga az alapkérdés, igenis, fontos volt. És most jön a felkészültség kérdése. Egy felkészült, tanult ember csakis PROVOKÁCIÓS céllal fog egy ilyen lényeges kérdést egyetlen kettős állampolgársággal, primitív zsidózássá formálni, gondoskodva evvel arról, hogy maga az alapkérdés akár évtizedekig is lekerüljön a napirendről. Az ilyen provokációt csakis valakiknek az érdekében, esetleg megbízása alapján csinálhatta. De ezt a véleményemet már sokszor leírtam. (Amikor egyébként még Jobbik szimpatizáns voltam.)
igort
2022. július 03. 10:12
azt mondták anno a rendszerváltáskor, hogy attól is jobb lesz a világ, hogy mindennek következménye lesz micsoda oltári nagy hazugság volt ez is !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik