Soros György után fia, Alex is folytatja a háborús uszítást

2022. július 1. 12:33

Hollik István
Facebook
Vannak, akiknek jó üzlet a háborús konfliktus elhúzódása.

„Soros György után fia, Alex is folytatja a háborús uszítást!

Miközben Európa nyögi a háborúból eredő gazdasági válságot és a háborús inflációt, úgy látszik, hogy vannak, akiknek jó üzlet a háborús konfliktus elhúzódása.

Ezúttal Soros György fia jött lobbizni a háborúba lépés érdekében.

Alexander Soros ugyanis előadást tartott az Európai Külkapcsolatok Tanácsán, ahol kinyilvánította, hogy Nyugat-Európának és az USA-nak már rég háborúznia kellene Oroszországgal. Arra is kitért, hogy nem hisz a békekötésben. Ugyanakkor bírálta Európát, hogy nem küld katonákat a frontra.

Úgy látszik, hogy az óceán túlfeléről érkező hálózatépítő-milliárdoscsemetének nem drága sem az amerikai, sem az európai emberélet.

Könnyedén, szemrebbenés nélkül küldené az európai (benne a magyar) lakosságot háborúba. Még akkor is, ha ez gyakorlatilag a harmadik világháború kitörését jelentené.

Mi ezzel szemben azt gondoljuk, hogy az efféle háborúpárti lobbi és uszítás csak rontja az amúgy sem rózsás helyzetet. Vegyük észre: Európa gazdasága és energiaellátása éppen megroppanóban van. A mielőbbi békekötés az egységes európai érdek! Magyarországnak a háborúból ki kell maradnia!

Alexander Sorosnak a figyelmébe ajánlanám Albert Einstein gondolatait, aki valóban megtapasztalhatott már egy világháborút. Ő ezt mondta: „Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel.“

Talán jobb lenne ezt elkerülni!”

Nyitókép: Alexander Soros/Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A buzi hisztéria és a harciasság között keskeny a mezsgye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés