Arató Gergely: A kormány erőltette az ellenzékre, hogy közös listán induljon

2022. június 28. 19:20

Kocsis Máté hamar helyretette a DK képviselőjét.

2022. június 28. 19:20
null

„Önök azok, akik ráerőltették az ellenzékre azt, hogy közös listán induljon” – jelentette ki mai parlamenti felszólalásában Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció (DK) képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ennek apropóján tett ki egy rövid videót a közösségi oldalára, mondván: a DK-s politikus hosszú bűnbakkeresés után úgy találta meg, ki a felelős a baloldal hatalmas bukásáért, hogy pártja Facebook-oldalán korábban még azt hirdették: „2020 egy történelmi év volt az ellenzéki összefogás szempontjából.

Amit mi, a DK-ban már megalakulásunk óta mondunk, idén valóra vált: közös listán fog indulni az ellenzék 2022-ben”

Nyitókép: YouTube 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2022. június 29. 17:32
Kánikula van, Arató agyát megülte a szaharai meleg !
Brandon the great Negro
2022. június 29. 14:02
Egy nap miért nem elég ha csak egy ellenzéki csinál magából majmot?
lyon
2022. június 29. 13:02
Ezek csak azért indultak közösben, mert egyébként a 3/4része be sem jut, így viszont több lóvét tudnak szakítani. Nagy hazudós ez az Arató nevű fickó. Senki sem írta elő nekik a kormány oldaláról, hogy hogyan , mit csináljanak. Kicsit eltévesztette a házszámot a fiatal öcsisajt.
ebalint
2022. június 29. 10:53
Ilyen köcsögök képviselők lehetnek. (?!) Ha ekkora barmok nyilvánosan ennyi pénzt kapnak... nem csoda, hogy setét gondolatok képződnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik