Amikor a fehérek elleni rasszizmust hívják antirasszizmusnak, avagy fütyüljetek csak magyar gyerekek!

2022. június 7. 14:31

Paranoid Android
Tutiblog
Azt szeretem a liberálisokban, hogy mindig teljesen tisztában vannak más emberek motivációival.

„A térdeplés jelentésével a térdeplők, jelesül az angol futball válogatott tagjai teljesen nyilvánvalóan nincsenek tisztában. Nem politizálni jöttek Magyarországra, hanem focizni. Egy focistának egyébként sem ideológiailag, sem politikailag, sem történelmileg nem kell képzettnek lennie. Nem is várjuk el tőlük. Azt annál inkább, hogy ne ugassanak bele olyan dolgokba, amely a jól fizetett angol focisták szellemi horizontján túli homályba vész. Persze már ha önként teszik. De hát nem azért teszik, hanem azért, mert nem tehetnek mást. Viszont most a vereség után jól jön nekik, hogy nem a meccsel kell foglalkozniuk, hanem azzal, hogy értelmezgetik, több tízezer 14 év alatti magyar gyerek miért is fütyült. Azt szeretem a liberálisokban, hogy mindig teljesen tisztában vannak más emberek motivációival.

Mindig biztosak benne, hogy valakit a többi ember nem az egyedi tulajdonságai vagy a bunkó viselkedése miatt utál, hanem azért, mert fekete, mexikói, LMBTQ-személy, esetleg kövér (a sor korlátlanul folytatható). A baloldali progresszió nagyobb dicsőségére a zsidók viszont már nem nagyon hivatkozhatnak erre, akkor sem, ha tényleg antiszemitizmusról van szó. A ciszheteró vallásos zsidókról ugyanis kiderült, hogy fehérek, és különben is a holokauszt elhomályosítja a feketéket és az LMBTQ-személyeket érő rendszerszintű elnyomást és ez ugyebár megengedhetetlen.

Tehát nekünk, valamint a magyar 14 év alatti gyerekeknek nem csak el kell viselnünk, hogy egy sporteseményen agresszív politikai tevékenység zajlik, hanem az ángliusok szerint még csatlakoznunk is kellene hozzá, hogy kifejezzük, mi magyarok szörnyű dolgot cselekedtünk, amikor az angolok több évszázadnyi tömegmészárlásaik keretében egy csomó feketét is legyilkoltak, rabszolgaságba taszítottak, meg kiraboltak. Tessék mondani ez egyébként az indiaiakra is vonatkozik? Nem mintha az angolok a skótokat és az íreket nem gyilkolászták volna pont olyan lelkesedéssel, mint bárki mást. És az USA meg a gyarmatuk volt, szóval az újangliai fehérek rémtetteiért is ők felelnek. Ja, és az indiánok?”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magam részéről nagyon szeretném, ha a magyar válogatott focisták is minden meccs előtt letérdelnének. Olyan módon, hogy egy transzparenst tennének maguk elé, amin a következő szöveg van:

Imádkozunk a Trianonban elszakított nemzetünk fennmaradásáért!

Rögtön egy magyar-román meccsen kellene megkezdenünk!

A gyermekek rögtön megérzik, ha valami művi. És szóvá is teszik - szerencsére.
Ezt a spontaneitást szeretnék belőlük kioperálni a haladó baladók.

Az angol csapat játékán is látszott a végtelen megszégyenülés a pesti srácok előtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés