The New York Times: A nacionalista, Putyin-barát Orbán győzelmet ünnepel

2022. június 1. 8:24
A lap publicistája szerint Orbán Viktor politikája az Oroszország felé fordulás része.

Az amerikai lap publicistája, Victoria Kim arról ír, a hétfői EU-s csúcstalálkozó a hatodik szankciós csomag elfogadásával zárult, amit az uniós tisztviselők komoly eredménynek tartanak. Szerinte beárnyékolja a dolgot, hogy heteket késett a végül alaposan megnyirbált döntés a nacionalista és Putyin-barát Orbán Viktor miatt, aki győzelemként ünnepelte, hogy Magyarország kivételt képez az olajembargó alól. A publicista szerint bár a magyar miniszterelnök

országának a gazdaságát védte a narratíva szerint, a döntés szándékos akadályozása viszont az Európai Uniótól Oroszország felé fordulás évtizedes folyamatának a része.”

Fotó: Facebook 

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az milyen, hogy az USA kőolajért gazsulál az eddig elítélt Venezuelának?

A Jew York Times valamiért nem ezzel foglalkozik:
Kezemben David E. Stannard könyve: American Holocaust, the Conquest of the New World, Oxford University Press, 1992. (Amerikai holokauszt, az Újvilág meghódítása)

Idézet egy méltatásból: Megsemmisítő leírása a halálnak, betegségnek, nyomorúságnak és apokaliptikus megsemmisítésnek, ami az amerikai indiánokat érte az 1492-t követő évszázadokban. (The Washington Post Book World)

És egy másikból: Stannard meggyőzően bemutatja, hogy ami történt az a legrosszabb demográfiai tragédia az emberi faj történelmében. (The Boston Sunday Globe)

Kérdem az igen tisztelt amerikaiakat: nem önmaguk háza táján kéne sepergetniük?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés