Az egyik hír, hogy sajnos Kárpátalját is – a háború során először – rakétatalálat érte

2022. május 4. 1:54

Jeszenszky Zsolt
Facebook
De mi is történt pontosan? Mit találtak el az oroszok?

„Az ok teljesen egyszerű: a vasúti létesítményeket semmisítik meg, most épp az áramellátást kapcsolták le. A vasúton ugyanis az Európából érkező fegyvereket szállítják a keleti frontra. A volóci állomás a Szlovákiából érkező fegyverek útvonalán fekszik. Köszönjük meg a kedves szlovákoknak, hogy fegyvert szállítanak Ukrajnába, és ezzel az ottani magyarokat is veszélynek teszik ki.

De persze a barom állat Márki-Zay Péterek, Tordai Bencék, meg persze az őket követő szerencsétlen, megvezetett, agymosott balos szavazók,

akik azt követelik, hogy Magyarországról is menjenek a fegyverszállítások, még most sem értik meg: az Ukrajnának szállított fegyverekkel a kárpátaljai lakosságot tesszük célponttá. A fegyverek nagy valószínűséggel sosem jutnak el a frontra. Vagy ha egy részük el is jut, ettől még semmi esélye az ukránoknak az orosz túlerővel szemben, és minden egyes fegyver csak a háborút hosszabbítja meg, ahelyett, hogy a békekötés és a kompromisszum irányába terelné a feleket.”

 

(Fotónk illusztráció: Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által közreadott képen orosz 122 milliméteres BM-21-es Grad rakétavetővel tüzelnek a Zapad-2021 (Nyugat-2021) fedőnevű orosz-fehérorosz közös stratégiai hadgyakorlaton a Nyizsnij Novgorod térségében lévő mulinói gyakorlótéren 2021. szeptember 13-án.MTI/EPA/Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De, azért csak a törököké lett Eger, nem?

Partizánok gondolom ott robbantottak, ahol a legkisebb volt a lebukás esélye, a pusztában.
Ha a vasúti közlekedés megbénítása a cél, akkor a vasúti hidakat és a váltók miatt a pályaudvarokat érdemes megcélozni, ezeket sokkal nehezebb pótolni, mint egy sínpárt.

Így oktatták a szocializmusban, de mint azóta kiderült, tényleg a szovjetek voltak (elvileg eltévedtek egyébként)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés