Fodor Gábor az ellenzékről: Minden ott folytatódik, ahol abbamaradt

2022. április 23. 11:51
„Ilyenkor minden pártelnöknek illik felajánlani a lemondását” – hangoztatta a korábbi SZDSZ-es politikus.

A HírTv-n futó Párbaj című műsor e heti adásában szó volt az Országgyűlés új összetételéről és azokról az ellenzéki politikusokról, akik nem ülnek be a patkóba. Ezen kívül téma volt Hadházy Ákos, illetve Orbán Viktor első hivatalos útja, amely Ferenc pápához vezetett. A vendégek a Brüsszel által sokat támadott gyermekvédelmi törvényről is szót ejtettek. M. Dobos Marianne Gerő Andrással, Fodor Gáborral, Gajdics Ottóval és Boros Bánk Leventével beszélgetett.

Fodor Gábor a műsor elején Tordai Bence korábbi nyilatkozata kapcsán megjegyezte: az ellenzéki térfélen minden ott folytatódik, ahol abbamaradt. „Ilyenkor minden pártelnöknek illik felajánlani a lemondását” – tette hozzá a választási vereség tükrében az egykori SZDSZ-es politikus.

Gajdics Ottó azt mondta a baloldali politikusokról, hogy „ők még a saját szavazóikkal sem törődnek”. Az újságíró szerint nekik egy a fontos: „azt az ideológiát, amelybe belegárgyultak, azt valamilyen módon a megbízóik elvárásainak megfelelően teljesítsék. Hiszen akkor jön a lóvé”.

Vitathatatlan a dolog. Ez egy kiütéses vereség 

– hangoztatta Gerő András a választási eredmény kapcsán.

A teljes műsort itt nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fodor Gábor korrekt ellenzéki elemző, s az egykori napi politikai tapasztalatai miatt is. Már nem aktív politikus, ezért nem kell támadni.

Ha a moslék marad, akkor erjedni fog.

Ez a "stílus", amiben a fél ellenzék, de a prominensei egytől-egyig, lubickolt, nagyon úgy néz ki, NEM nyerő. Ízléstelen, piaci legyet megszégyenítően szemtelen, minden határon túlmenő volt.
Ezek a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb tanulság levonására is képtelenek.

Mennyi idő kell ahhoz, h. felfogják, az ahogy eddig ellenzéket játszottak, éppúgy taszító, mint az, h. az egyébként járó Uniós pénzek kifizetése ellen vetik latba kinti befolyásukat? A menekült tízezrek csak jönnek, az ellátásuk, úgy látszik, a kicsi és szegény Magyarország magánügye, abban a reményükben, h. a magyar életszínvonal esése majdcsak megpecsételi az Orbán kormány sorsát.

Hát, az alternatívát látva, az még nagyon odébb van. Nagy vigasz a rémes háborús helyzetre, h. NEM moslékék vezetnek.

Csak még egy kis szerencse kéne holnap Franciaországban!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés