Egy rokkantnyugdíjas néni számonkérte Márki-Zay Pétert

2022. február 4. 20:28
A videón látszik, hogy egy rokkantnyugdíjas asszony motoros mopeddel hajt Márki-Zay Péter felé, majd kétszer is állon legyinti.

Utcafórumot tartott dr. Szabó Ervin országgyűlési képviselőjelölt és Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje. A hódmezővásárhelyi polgármester látogatása ezúttal sem volt botránytól mentes. Legutóbb csak hangos bekiabálások voltak, most egy tolószékkel közlekedő nyugdíjas hölgy ütötte (vagy inkább legyintette) állon a politikust – számolt be az Oroscafé.

Az említett hölgy a videó végén, 1.55 másodpercnél tűnik fel. 

Márki-Zay Péter a múlt hónapban tett nagy botrányt kavaró kijelentést, melyben a „fogyatékos” szót negatív kontextusban használta (a kijelentéséért pedig később sem kért bocsánatot).

A feldühödött hölgy ez ellen tett kifogást keresetlen szavak kíséretében.

Azóta a kijelentés kapcsán petíciót is indított a Citizen GO nevű szervezet, mely a fogyatékkal élő emberek és szervezeteik támogatására szólított fel. A Citizen GO szerint mindenkinek tiszteletben kell tartania a fogyatékkal élők méltóságát.

 

*

Fotó: YouTube

 

Összesen 362 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL

Maradjunk abban, hogy még soha nem volt olyan miniszterelnök-jelölt, aki rutinszerűen újra és újra sértegette volna a választópolgárokat (!!!) olyan kifejezésekkel, mint OSTOBA, FOGYATÉKOS, GOMBA stb.

Ezt a CharlieM nicknevű ballibnek írtam.

De legalább volt közönsége az eszelősnek.

Mert ahogy látom, megint nem volt rá kiváncsi a kutya sem.

+1

Ezt a témát naponta kellene ütni.
Felháborító.

Képzeljük el, hogy Cser-Palkovics vagy akár Botka csinálná ugyanezt. Ilyen a világon nincs... persze a telex-444-hvg-atv-népszava ilyenkor VAK...

Hazugság, csak simogatta MZP-t........hiába, a népszerűség átka.

Kedves orosházi Emberek!

Ti komolyan gondoljátok, elhiszitek mindazt, amit Dr.Szabó Ervin és MZP beszél? Nem emlékeztet Titeket a mindent és mindenkinek ígérő Rákosira?

Az MZP-t kitűzőül használó MSZP, majd a belőlük kiszakadt, a globális nagytőkét szolgáló DK szerintetek egy baloldali párt? S kormányzásuk idején miért nem tették meg Veletek azt, amit most MZP nevezetű szócsövükön keresztül hiteltelenül ígérnek?

Csak a szavazatotok kell, ahhoz, hogy győzelmük esetén eladják a még megmaradt családi ezüstöt, hogy a bevándorlókat a nyakatokba eresszék - nekik építenének lakásokat, adnának pénzt munka nélkül, s nem a Ti gyermekeiteknek - , hogy gyermekeitekből buzit neveljenek, hogy szétverjék családotokat, az országot.

Ledöbbentem, hogy ennyi demagóg lózungot voltak akik meghallgattak, hogy a résztvevők nem vették észre, hogy mennyire hülyének nézik őket. MZP a vidékieket becsmérli naponta, koalíciós partnere, a Momentum politikusa, az ifjú Mécs a vidlkieket bunkónak nevezte.

Kedves vidéki polgártársaink, támogatásotokkal ugye nem akarjátok igazolni ezeknek az aljas hazaárulóknak Rólatok vallott, hangoztatott mocskos véleményét? Egy paraszt, egy munkás ember ezerszer többet ér ezeknél a szaralakoknál.

Ne állj szóba primitív bunkókkal..CharlieM és társai.

Azért nem biztos, hogy Feri büszke Rád, Rátok, a saját tahóira.....,no de Ő is hozott anyagból gazdálkodik, csak örül, hogy ennyi tájékozatlan, primitív embert tud a lába alá tolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés