Bloomberg: Orbán minimálisra csökkentette „Magyarország bűnrészességét” a holokausztban

2022. január 26. 8:25
A lap szerzője szerint hazánk azzal igazolja agresszióját, hogy újraírja a múltat.

Nem Putyin az egyetlen vezető, aki visszaél a múlttal a globális befolyás érvényesítésének eszközeként: Kínában, Magyarországon, Törökországban és másutt is, több vezető igazolja elnagyolt, régi állításokkal az új agressziót – fogalmazott a Hal Brands véleménycikkében a Bloomberg hasábjain. A szerző véleménye szerint a geopolitikai tekintély gyakran a történelmi revizionizmussal kezdődik, amely folyamat ma egy rendezetlen nemzetközi környezetben játszódik le.

„Orbán minimálisra csökkentette a nácikkal való együttműködés jelentőségét”

A cikk úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor minimálisra csökkentette „Magyarország bűnrészességét” a holokausztban és a náci Németországgal való együttműködés jelentőségét a második világháború idején.

A lap szerint Orbán a nacionalista érzelmek felkeltése érdekében” korábban „Nagy-Magyarország” helyreállítására utalt,

amely az első világháború előtti királyságon alapszik, illetve magába foglalta a modern Horvátország, Szerbia, Románia és Szlovákia „nagy részét”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Alexander Mach, Tiso belügy minisztere háború utáni tárgyalásán azzal védte a szlovákiai zsidók deportálását, hogy azokat magyarnak tekintette. Enyhe büntetést kapott, majd otthonában ágyban, párnák között halt meg.

A Bloomberg szerzője igyekszik maximálisra növelni Magyarország bűnrészességét a holokausztban.
Nem tájékozódott a Bloomberg szerzője a valóságról, pedig Magyarországon a MúOSZ-nak van egy újságírói etikai kódexe:
A kódex közvetlenül, vagy áttételesen, a következő négy alapelvre épül: tisztesség, függetlenség, megbízhatóság és érzékenység.
4. Valósághű tájékoztatás és lelkiismeretesség
4.1. Az újságíró és szerkesztő írásban, online alkotásban, műsorban szándékosan vagy gondatlanságból valótlanságot nem állíthat, köteles a tényeket és adatokat az adott helyzetben elvárható gondossággal ellenőrizni.

Magyarország a náci korszakban az egész világon egyedülálló módon védte saját - menekült szlovák, lengyel - zsidó állampolgárait.
Ami miatt elmaradt az ország kiléptetése a háborúból, mivel a zsidóság létbiztonsága a német megszállástól függött, ami kilépés esetén azonnal bekövetkezik.
Mindezért, a megmentett több száz ezer zsidó emberért Magyarországot a béketárgyalásokon újból brutális-embertelen módon megbüntették a győztes szövetségesek, akik semmit nem tettek a zsidókat fogságban tartó koncentrációs táborok felszámolásáért, ellenkezőleg, a szövetségeseket irányító háttérerő parancsára mindent megtettek, hogy a táborokhoz vezető vasútvonalakat egyetlen bombatalálat ne érje a háború teljes 5 évében.
Ami nem csoda, a terv, a Holokausztipar megteremtése már húsz évvel korábban megszületett: hatmillió kelet-európai zsidó fog - valójában KELL!!! - meghalni.
Erre épül a Wstreet világkifosztási ideológia, innen van, hogy vannak a BÍRÁLHATATLANOK, akik bármit megtehetnek, mert: ZSIDÓK, akiknek őseit a fehér keresztények ki akarták irtani.
Ami a németek precíz munkamániáját ismerve, ha valóban ezt akarják, kizárt, hogy ne valósították volna meg, lett volna, volt rá idejük.
Tehát: minden vádaskodás, amelyet zsidó alapítványok hirdetnek - EGZAKT ADATOK HÍJÁN, a zsidó hegemónia, reprezentáció fenntartása érdekében -
gyalázat, legfőképpen az ártatlan európai, valóban kivégzett, meggyilkolt zsidó áldozatok emlékének meggyalázása.
A zsidóságát mentő Magyarországot gyalázni a legaljasabb, ami az emberi történelemben valaha megtörtént.

Kösz a pontosítást.

Sőt, Orbán hozta létre - TITOKBAN, MÁR 1913-BAN A FED-ET - a Szarajevói sajnálatos eseményekre, amit ők már akkor - ha nem is városnévvel - pontosan előre megszerveztek és tudtak, hisz a zsidó állam létrehozását lehetővé tevő nagy háború terve már megvolt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés