BL-döntős játékvezető lesz Völner Pál utódja

2022. január 26. 18:45
Erős Gábor ott volt a 2010-es világbajnokságon, Kassai segítője volt a 2011-es BL-döntőben.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz szerdán közzétette jelöltjeinek névsorát. Ebből kiderült, hogy Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében Erős Gábor váltja Völner Pált. „A Fidesz Országos Választmányának mai döntése értelmében pártszövetségünk jelöltjeként indulhatok az április 3-i országgyűlési választásokon Komárom-Esztergom megye 2. számú választókerületének egyéni képviselői mandátumáért.

Köszönöm az Országos Választmány bizalmát! 

írta közösségi oldalán Esztergom eddig alpolgármestere. Érdekesség a fideszes politikussal kapcsolatban, hogy az egyik legsikeresebb magyar játékvezetői karriert tudhatja magáénak. Erős Gábor Kassai Viktor asszisztenseként ott volt a 2010-es VB-n, valamint a 2011-es Bajnokok Ligája-döntőben, és a 2012-es Európa-bajnokságon is közreműködött. 2016 telén vonult vissza.

Erős legyőzte a rákot

„Az elmúlt években átesett egy súlyos betegségen is. A 2010-es dél-afrikai világbajnokság után alhasi fájdalmakkal fordult orvoshoz, és akkor derült ki: daganat van a veséjében, azonnali műtétre szorul”írja a csakfoci.hu 2016-os cikkében. Erős Gábor elveszítette egyik veséjét, ám kemény küzdelem után visszatért a pályára – alig öt hónappal később.

Ő volt az egyik, aki a szintén súlyos betegséggel küszködő Lázár Bencében próbálta tartani a lelket a nyilatkozataival, mondván van visszaút a rákból. Pár éve, amikor a betegségéről nyilatkozott, azt mondta magáról: Erős Gábor vagyok és 42 éves vagy talán 3 – ezzel is jelezve, hogy új korszak indult az életében.

Fotó: Facebook

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jaj nektek, ha a pohoséknak sikerül mégis hatalmon maradni!

"A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar székházában 19 új, önálló bírósági végrehajtó ünnepélyes eskütételére került sor. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar szándékai szerint a végrehajtási eljárások jogszerűségét és hatékonyságát kiemelkedő szakmai tudással rendelkező, jogász végzettségű, a végrehajtói szakvizsgát sikerrel teljesítő, a végrehajtói szakmában szükséges szerteágazó jogi ismeretekkel bíró és szakmai gyakorlattal rendelkező, magas kvalitású, esetlegesen további szakjogászi, vagy más felsőfokú végzettségű önálló bírósági végrehajtókon keresztül garantálja."

https://www.origo.hu/jog/20180..

Ettől a FIDESZ biztos összeroppan és el sem indul a választáson. ;-)

Az ellenzék bemutatta ,,árnyékkormányát”
https://hvg.hu/itthon/20220126..

Ha ez a kormány hivatalban lesz, Magyarországon a kerítés is kolbászból lesz és a kutyák pezsgőt isznak. A parizert és a piros aranyat ellehet felejteni. :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában