2012-ben egyszer már elvitte a rendőrség Karácsonyt

2021. december 04. 08:48

Most vajon mikor fogják?

2021. december 04. 08:48
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A Városháza-ügyet és a Karácsony Gergely alatt működő baloldali korrupciós maffiahálózatot aligha lehetséges egy önkormányzati vizsgálóbizottság keretei között tisztázni.

Az ilyen eseteknek a rendőrségen a helyük, amely teszi is a dolgát: befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanúja miatt is nyomoznak.

2012-ben egyszer már elvitte a rendőrség Karácsonyt. Most vajon mikor fogják?”

Kép: Deák Dániel Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valeri Anna
2021. december 18. 09:39
20 év veszett demszky 4 metró(...) Az OLAF vizsgálata a következő súlyos irányításbeli szabálytalanságokat és hibákat,valamint esetleges csalásra és egyéb törvénysértésekre utaló körülményeket állapította meg,melyek a projekt kezdetétől fogva fennálltak és melyek kihatással voltak az egész projektreannak teljes végrehajtása során:- A DBR Metró Projektigazgatóság nem rendelkezett a szükséges szakmai kapacitássalilletve személyzettel a koordinálási és irányítási feladatai megfelelő elvégzésére.  (...)  http://budapest.hu/Documents/OLAF/Final_report_HU-NEM%20hivatalos%20ford%C3%ADt%C3%A1s.pdf 7,6 uniós támogatás visszafizetése Alstom 17.6 mill. büntetés Siemens EU 21.6 milliárd -------(...) Az ország költségvetését 3000 milliárd forint összegben terhelik a teljes futamidő végéig a PPP-konstrukcióban épült sportlétesítmények, utak, kollégiumok és börtönök után fizetendő kötelezettségek.(...) http://valasz.hu/uzlet/elhibazott-beruhazasok-robban-gyurcsany-bombaja-32128      
fodor-laci@freemail.hu
2021. december 04. 21:26
Lassan kiderül, hogy Orbánnal van bajod! Különben a bicikli felelős Révész Máriusz. De teljesen tévúton jársz!
Tidal_wave
2021. december 04. 16:04
Annak idején Csirka Pista bácsi mondta, hogyha kell akár rendőri erővel kell a tévéből kivinni Hankiss-hankusst...
erdei nyezega
2021. december 04. 15:22
karigerit régen el kellett volna már ásni!..még az elején!...most már késő!...az ellenzék kifosztja a fővárost....pumpolja a kormányt milliárd lóvékkal, a városházát meg a kocsányos dűlöt eladják oszt a prímkigyó meg bandája zsebre vágja a lóvét!......szép a csapat!....igazi hazafik!......vagy hazafikák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik