Vajon mit csinált a Fidesz Molnár Enikővel?

2021. december 03. 13:07

Az előzményekből Karácsony Gergely azt hámozza ki, hogy a Fidesz akarta megszerezni a Városházát.

2021. december 03. 13:07
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Szóval miután a Fidesz kilenc évig irányította a Fővárosi Önkormányzatot, tehát lett volna módja bármire, és azt követően, hogy már a baloldali érában az önkormányzat cégvezetője kedélyesen tárgyal mindenféle politikai kapcsolatokkal is rendelkező pénzemberekkel, Karácsony Gergely azt hámozza ki, hogy a Fidesz akarta megszerezni a Városházát.

Ezek után én már meg sem merem kérdezni, hogy vajon mit csinált a Fidesz Molnár Enikővel.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. december 04. 18:15
A városházi főközbarom akkor lesz meglepve, amikor soros elvtarsa és a szemkiloveto kiokitjak következő mondanivalóját; nem csak hogy a Fidesz akarta elidegeníteni a Városházát (amit a 11 év alatt merő véletlenül elfelejtett megtenni, pedig bőven lett volna rá ideje), hanem már Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin szül ei erre tervezték fiaikat. (Akkoriban még csak nők szültek !). A két fiúcska aztán megismerkedett egymással, mindkettő tudta már az anyaméhben, hogy újra és újra meg újra meg esznek választva népeik akaratából, S akkor aztán hussssss.... nincs Városháza. Aztán mindkettőnél feledékenység (az ilyesmit az EU-idióták kotezettsegszegesnek neveznék) esete forgott fenn, egyszerre támadva a hazáikat jól vezető élő "objektumok"-at. Hosszú évek jöttek, aztán mentek és a Városháza még mindig az országé. Aztán gyütt a megvilagosodas. Tán az oltások mellekhatasara. Vlagyimir aszongya: te Viktor, hát nem már a bölcső ben egyezséget írtunk alá? Én segítek neked pénzzé tenni a Varosházátokat, te meg nekem a Kreml épületét. Tehetséges fiúk lévén hippet és hoppot eszkozolve felvették a hazaárulók (karácsony, Bajnai meg a többi nemzetpusztito csaló) külsejét, szükség esetén egy pillanat alatt egy másik gazember irhájába bújva és meg h ánytak-vetették a dolgot. Megbízták az álarcost, hogy buktassa is le őket, merthogy már kurvara unják ők ezt az orszagvezetősdit, valahogy meg kellene már szabadulni ettől. Majd, ha kakaós geri okadni akár rájuk, de a két oázás közti parafalasi dokumentum hiányzik ... "... hú öregem, de jó, hogy a pelusba rejtettük. Aztán gyütt, aminek kölött... " Szóval ez csak így, emódon, másként nem történhetett. Balga forgatókönyv? Pedig csak megpróbáltam Budapest főpolgármester ének agyatlan fejével gondolkodni. Nem volt könnyű, de már tudom a választ a kérdésre, "jó hülyének lenni?" Hát nem.
szürkeSzarvas
2021. december 04. 10:24
At Enikő férje mit gondolhat,amikor ezeket olvassa?
zsanett-kúnrum
2021. december 04. 10:12
Biden pukija megett is doktor dittátor úrunk áll
syphax
2021. december 04. 06:07
JA, ÉS FIDESZ KRAPEKOK DUGTÁK SZAKMÁNYBA' a tetovált karú m.e.-T A LÁGYMÁNYOSI KÉGLIBEN.....UGYE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik