A Momentum parlamenti listáját én vezethetem a 2022-es választásokon

2021. október 24. 20:18

Fekete-Győr András
Facebook
Kőkemény hittel és munkával értük el, hogy a Momentum Magyarország egyik legnépszerűbb pártja lett.

„A Momentum Mozgalom Küldöttgyűlésének mai döntése alapján a Momentum parlamenti listáját én vezethetem a 2022-es választásokon. A megbízatást és a feladatot tiszta szívemből köszönöm a Momentum közösségének!

Nagyon sokan szólítottatok az elmúlt években »képviselő úrnak«, pedig a Momentum megalakulásától kezdve egészen a mai napig (és legkésőbb jövő tavaszig) parlamenten kívüli párt. Az elmúlt 30 évben egyedülálló módon, parlamenten kívülről, képviselői jogosítványok, anyagi erőforrások nélkül, jórészt önkéntes alapon, kőkemény hittel és munkával értük el azt, hogy a Momentum Magyarország egyik legnépszerűbb pártja lett.

Ahogy eddig pártelnökként és miniszterelnök-jelöltként, úgy ezután a Momentum parlamenti listavezetőjeként fogok azért dolgozni, hogy minél több új, tisztességes, hazáját őszintén szerető politikus alkossa az új rendszerváltás utáni első Országgyűlést. A Fidesz által foglyul ejtett, lezüllesztett és bűnözőkkel bemocskolt magyar parlament méltóságát csakis egy új politikai generáció adhatja vissza: tiszta kezekkel, őszinte szavakkal, korszerű gondolatokkal. Erre, és arra készülünk, hogy törvényalkotói munkánkkal jövő tavasztól egy új, szabad, európai Magyarország alapjait fektessük le.”

Fotó: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen lista, te agyhalott?!?!?!?!?!?

Kapsz egy hatodik helyet a DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-P-márkizay listán, oszt jó napot.

Azt hiszem, hogy ez a faszi a Biden szintjén van. Pedig milyen fiatal.

Ez a fickó egy alternatív valóságban él.

Nemtudom András lett a Momentum lustavezetője. :)

Kőkemény hittel és munkával azt érted el, hogy egy ország röhög rajtad. Ha te leszel a listavezető (amit nyilván megérdemelsz) akkor garantáltan még 4 évig jól fogunk szórakozni azon ahogy a FIDESZ napi szinten fog téged a parlamentben szopatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés