Aki nem „Márki-Zay”, az vagy „Orbán” vagy „Gyurcsány” – új fasiszta vezér született

2021. október 13. 19:13

Bartus László
Facebook
Megérkezett egy Orbánnál is nagyobb és veszélyesebb fasiszta.

„Márki-Zay két hét alatt jutott el odáig, hogy az ellenzék legnagyobb és legszervezettebb pártja essen szét, a szavazói álljanak át hozzá, a saját vezetőiket hagyják el és tagadják meg. Első körben megpuccsolja az ellenzéket, s ha hatalomra kerülne, megpuccsolja az egész oszágot. Nem egy másik Orbán jelent meg a színen, hanem annál sokkal rosszabb, mert Orbán egy számító és ravasz politikus, ő viszont egy amatőr, dilettáns hőzöngő fasiszta, aki gyűlöli a baloldalt, kommunistázza, és legszívesebben eltörölné. Eddig még Orbán sem jutott el. 

A »se nem jobb, se nem bal, hanem felfelé« igazi tőrőlmetszett fasiszta jelszó, amely maga alá akar gyűrni mindent. Ez rosszabb, mint a »centrális erőtér«. Márki-Zay teljesen elszállt, ezt örömmel látja az orbáni propagandagépezet és besegít neki szétverni az ellenzéki összefogást. Márki-Zay ki akarja iktatni az ellenzékből nemcsak Gyurcsányt és Dobrev Klárát (egyelőre megölni talán nem akarja őket, de már az »elszámoltatásukról« beszél, mintha lenne bármi elszámoltatni való velük szemben, amit Orbán ne tett volna meg), hanem minden baloldalit is kiiktatna, aki nem áll mellé, azokat hazaárulónak és kommunistának bélyegezve.

Márki-Zay a legutóbbi videójában már kommunistázik, az 1956-os forradalommal von párhuzamot, amikor Dobrev Klára ellen harcol. Ez kommunistázás, fasiszta uszítás. Szembeállítja az ellenzék támogatóit egymással, amikor magát és a támogatóit a »Tiszták koalíciójának« nevezi, amivel szemben nyilván a »nem tiszták« (értsd.: Dobrev Klára és támogatói) állnak. Mi ez, ha nem fasizmus? El akarja törölni Orbánt is, Gyurcsányt is (Gyurcsány alatt a teljes balliberális oldalt kell érteni, aki nem áll be mellé, az mind »Gyurcsány«), és marad ő a »tisztákkal«. Majd harcolnak a nem tiszták ellen. Nem ismerős a történelemből?

Ébresztő, emberek! Megérkezett egy Orbánnál is nagyobb és veszélyesebb fasiszta.”

Fotó: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vezéretek.

Deal with it.

Ez egy elmebeteg, szóval mindegy.

De a szélsőbalosok persze. Tök mindegy, hogy Márki-Zay-Dobrev-Jakab-Fegyőr-Kunhalmival kezdődik a DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-P lista vagy Dobrev-Márki-Zay-Jakab-Fegyőr-Kunhalmival kezdődik.

Eddig arról beszéltek baloldaliak, bárki jön Orbán helyett, az csak jobb lehet.
Bárki helyett Márki. Hát már így sem jó?

Orbán Viktor: Fognak kapni Feri bátyám novemberben egy nyolcvanast

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés