Újabb fénykép került elő a Jobbik karlendítő alpolgármesteréről

2021. október 4. 14:41
Korábban a Jobbik és Dobrev Klára is mentegette Farkas Péter Barnabást.

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg a Bennfentes portál cikkét, amelyben egy újabb fényképet hoztak nyilvánosságra a Jobbik „integető” ózdi alpolgármesteréről. 

Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került első fotóról Farkas Péter Barnabás azt állította, hogy náci karlendítés helyett csak integetett, a most nyilvánosságra került fényképen azonban egyértelműnek tűnik a mozdulat. Dániel bejegyzésében azt írta:

„Ez nagyon durva, újabb fénykép került elő a karlendítős náci jobbikosról! Vajon tovább mentegetik? Heteken keresztül mentegette Farkas Péter Barnabás jobbikos politikust az ellenzéki propagandamédia azzal, hogy karlendítésnek látszó mozdulatot tesz. Ezzel próbálták eladni az ózdi jobbikost a baloldali választók előtt. Kár volt ebbe a sztoriba ennyire beleállniuk, mert újabb, teljesen egyértelmű kép szivárgott az ózdi náci karlendítőről.”

A DK is kitartott Farkas mellett

Ahogy mi is beszámoltunk róla, az első fénykép nyilvánosságra kerülése után a Jobbik mellett a DK is kitartott Farkas mellett. Dobrev Klára akkor azt nyilatkozta, ő elhiszi, hogy Farkas Péter Barnabás nem kart lendít, hanem csak integet, majd hozzátette: „minden jelölt aláírt egy értéknyilatkozatot, ígéretet téve, hogy onnantól kezdve annak szellemében politizál”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem, hogy mi a baj.
Csak és kizárólag a prosztata problémákkal küzdő kolléganőknek mutatta, hogy merre kell menni.
Mint Iljics az alábbi képen:

http://wikimapia.org/17847504/..

És mennyivel igazabb, kedvesebb ez a jobbikos faszi, aki nem felfelé mutatott, hanem a helyes irányba!

Szerintem ez nem karlendítés. A Recskre menő deportáltaknak integet.

Dobrev Klárának integetett.

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan került elő pont most ez a két fotó. Ugyanis engem már az se lepne meg, ha ezeket a híreket Gyurcsány és társai szivárogtatnák, lévén nekik van a legnagyobb hasznuk belőle, illetve nekik vannak titkosszolgálati kapcsolataik.

Jakabnak integet a bukás után, hogy:szia Peti:-)

Hacsak... mégiscsak igaza volt Csurkának, és a Jobbik eleve baloldali kreálmány, hogy a Miép helyére kerüljenek, tehát az elejétől fogva az volt a cél, hogy megosszák a szélsőjobbos tábort, a Miép tartósan 5% alá kerüljön, később pedig trójai falóként a baloldalt támogassa.
Természetesen ez összeesküvés-elmélet, tehát csak akkor lehetünk biztosak benne, ha egyszer napvilágra kerülnek olyan dokumentumok, amelyek ezt alátámasztják, ami szinte biztosan kizárt. Viszont alátámasztja az, hogy a a baloldal folyamatosan a Fideszre akarta tolni a Jobbikot, annak minden vitatható cselekedetét, annak ellenére, hogy soha nem alkottak szövetséget vagy koalíciót, és az, hogy az utóbbi időkben minden korábbi szóbeli fenntartást félretéve boruljon egymás nyakába a Jobbik és a baloldal.

Szerencsére, már csak ilyen operett nácik miatt kell bosszankodnunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés