Jó hírek a Bundesligából!

2021. szeptember 25. 21:43

Szentesi Zöldi László
Facebook
Nem, nem érdekel, hogy Dárdai Palit „meg lehet érteni”.

„A politikai korrektség mintaképeként pózoló, a szólásszabadságot lábbal tipró, a multikulti zagyvaságot »értékként« hirdető, a honfitársát gyáván sorsára hagyó edzővel felálló Herthát valósággal agyonverték a német bajnokságban.

Remélem, ez már a Bundesliga 2 előszele!

Nem, nem érdekel, hogy más német csapatok is politikailag korrektek. Nem, nem érdekel, hogy Dárdai Palit »meg lehet érteni« és »mindent a fiáért tesz«. Egyáltalán nem érdekelnek a körülmények.

Külön öröm, hogy a Lipcsében két született magyar mellett játszik egy magyarságát választott futballista, míg a Herthában magyar névvel egy olyan játékos fut ki a gyepre hétről-hétre, akiről a családi kupaktanács még nem döntötte el, hogy magyar-e vagy német.

Miért is kéne ezeknek szurkolni?

Csak essen ki a Hertha! Köszi, Lipcse! Hajrá!”

Nyitókép: MTI/AP/Michael Sohn

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szentesi megbolondult. Dárdai legidősebb fia Magyarországon játszik, Willy Orbán pedig 25 évesen döntötte el, hogy magyar válogatott lesz, amikor úgy látta, hogy a németbe nem fog beférni. Mellesleg Dárdai gyerekei Orbánnal ellentétben anyanyelvi szinten beszélnek magyarul, Orbán pedig angolul ad interjút. (Ezzel nem Willy Orbánt akarom bántani, csak a tényeket közlöm.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés