Pacalos Németh Szilárd nem a legélesebb kés a fiókban

2021. szeptember 24. 2:09

Juszt László
Facebook
Te szerencsétlen! A sok agyaddal most dobtad fel a főnököd.

„Szellemi színvonala némi kívánnivalót hagy maga után. A magyar nyelvvel is folyamatos harcban áll, s rendre alulmarad.

Most egy kicsit túllépett a saját határain is. Miután Szabó Tímea arról kérdezte írásban a honvédelmi minisztert: igaz-e, hogy Orbán Viktor családjával együtt Rómába utazott egy, a honvédség tulajdonában álló repülőgéppel.

Pacalos Németh válaszolt: »A hivatalos utak nyilvánosak, de a magánprogramok nem, vagyis nem válaszol arra, hogy miért Horvátországban vették fel őket honvédségi géppel.«

Te szerencsétlen! A sok agyaddal most dobtad fel a főnököd. Mert ha nem érzékelted volna, ezzel közölted, - amit persze eddig is tudtunk - nem válaszolsz, mert a magánutak nem nyilvánosak!

Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez nem is egy rögtönzött nyilatkozat volt, hanem egy írásos válasz, akkor azért felvetődik a kérdés: az egész Honvédelmi Minisztériumban nincsen egy olyan ember, aki a magyar nyelvet legalább középfokon bírja?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Normális ember erre büszke és örül neki. EZ a követendő út, valamint örül a Seuso kincsnek, a Renoir képnek és drukkol, h. fejezzék már be a biodómot az Állatkertben.

A moslékra előszavazók nem tudom hová tették az eszüket, de sajnos, bőven elég, ha az elsöprő fölénnyel rendelkező balos médiából tájékozódnak.

Tiszta irigység felkorbácsolás és gyűlölet keltés folyik. Szomorú, h. erre milyen sokan fogékonyak. Rokonaim, barátnőm magasan kvalifikáltak, sikeres pályát futottak be, ill futnak, mégis zsigerből gyűlölik, elítélik a NER-t. Mintha észre sem vennék, h. itt mi gyarapodott, épült, szépült.

Furcsa, de ott, ahol négy fiatal nő csinált nem akármilyen karriert, igaz, összesen három gyerekkel, a hazai cigányság nyomora az égbe kiáltó gond és a kormány szegénységi bizonyítványa. Ráadásul ők, maguk szinte "igazi" németek. Mintha titok lenne, h. szakmát tanulva, gyakorolva ott van a kitörési lehetőség. Mintha a kormány tehetne arról, h. aki NEM veszi komolyan az általános iskolát, és még később sem hajlandó odatenni magát, reménytelen helyzetbe kerül felnőtt korára.

Ez a repülőgépen kérődzés különösen megmagyarázhatatlan. Egy 4. ciklusát betöltő miniszterelnöknek és a családjának ez szerintem minimálisan jár, így biztonságos.

Szarházi ávós, ez lesz mostantól a nicked.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés