Jakab Péter román módszerekkel számolna le a neki nem szimpatikus magyarokkal

2021. szeptember 14. 9:15

Szalma György
Kontra
Dékásabb lett Gyurcsánynál.

„A Jobbik elnöke egyértelművé tette, meghonosítaná itthon az erdélyi magyarokat sanyargató, a román titkosszolgálat eszközeként működő DNA-t. A vasárnapi miniszterelnök-jelölti vitán Jakab Pétertől több olyan kijelentés is elhangzott, ami hűen tükrözi a Jobbik ideológiai fordulatát.

Az egykori szélsőjobboldali politikusból mára egy nettó magyargyűlölő lett, és ez egy cseppet sem túlzás. A vita során különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül tagadta meg 2006-ot, ribilliónak és rendbontásnak minősítve azt, hogy a magyarok  utcára vonultak a Gyurcsány-kormány ellen. Jakab és a Jobbik DK-hoz való ideológiai közeledése ezzel beteljesedett.

Elhangzott azonban olyasmi is a vitának álcázott ígéretdömpingben, ami Jakabot dékásabbá tette Dobrev Kláránál is: azt ígérte, hogy az erdélyi magyarokat sanyargató, a román titkosszolgálat eszközeként működő DNA-t, azaz a román antikorrupciós ügynökség működési gyakorlatát Magyarországon is meg fogják honosítani, ha kormányra kerülnek. A magyar jobboldalnak így fel kell készülnie Jakab Péter antikorrupciós harcára. Lássuk mire számíthatunk.”

Nyitókép: Máthé Zoltán/MTI

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés