A baloldal mindig valami nagy pusztítás árán akar elvezetni minket a földi paradicsomba

2021. szeptember 13. 13:48

Kötter Tamás
Facebook
Különösen nevetséges Gyurcsány pártjának nevében a dolgozó emberek védelméről beszélni.

»Nekem azt jelenti a demokrácia, hogy a legfőbb hatalom a dolgozó népé« – mondta Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja. A Gyurcsányék harcostársa által megidézett „demokrácia” felfogás ismerős lehet az 1949-es kommunista alkotmányból, amelynek preambulumában olyan mondatokkal találkozhatunk, mint »az 1919. évi szocialista forradalom tapasztalataival gazdagodva, a Szovjetunióra támaszkodva népünk megkezdte a szocializmus alapjainak lerakását, s országunk a népi demokrácia útján halad előre a szocializmus felé«, illetve , hogy »a nagy Szovjetunió fegyveres ereje...szétzúzta a földesurak és nagytőkések népellenes államhatalmát, megnyitotta dolgozó népünk előtt a demokratikus fejlődés útját«.

A baloldal mindig valami nagy pusztítás árán akar elvezetni minket a földi paradicsomba, de sajnos eddig mindig csak a pusztítást sikerült befejezniük. Érdemes kiemelni, hogy a DK elnökségi tagja által megidézett törvény Rákosi rémuralma alatt lépett hatályba, ami nem szólt másról, mint az erőszakos, politikai terrorról, teljes társadalmi osztályok kiírtásáról és kitelepítéséről.

Különösen nevetséges Gyurcsány pártjának nevében a dolgozó emberek védelméről beszélni, hiszen az ő kormányzásuk alatt 1 millióval több munkanélküli volt hazánkban, mint a polgári kabinet alatt.  Arról ne is beszéljünk, hogy óriási adóterhekkel büntették a tisztességes munkát.

Ne felejtsük el, hogy Karácsony Gergely is tanácsadója volt annak a Gyurcsány- kormánynak, amely vezetésével az éves 1.900.000 Ft (havi 158.000 Ft) -ot meghaladó jövedelem 36%-kal adózott! Ezt csökkentette le az Orbán-kormány 15%-ra. Az összellenzéki baloldal az SZJA emelésével nem a felső 1 százalékot fogja szorongatni, hiszen ők nem ebben a formában adóznak a bevételeik után. Így a szorgalmasan dolgozó emberek fognak kevesebb pénzt hazavinni.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Félelmetes szövegeket sajátítottak el.
Ehhez vissza kellett nyúlniuk a múltba. Mi ezt a múltat nem akarjuk újból átélni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés