Hamilton elvinné a bahreini nagydíjra lánynak öltözött unokaöccsét?

2021. augusztus 3. 12:05

Trombitás Kristóf
Facebook
Különösen gyomorforgató ez a kamu jogvédés Hamiltontól, aki pár éve ország-világ előtt szégyenítette meg az unokaöccsét.

„Hamilton elvinné a bahreini nagydíjra lánynak öltözött unokaöccsét?

Itt van ez a legújabb balhé, ami újfent fényesen bizonyítja, hogy NiNcS hÁlÓzAt. Hamilton, majd Vettel is az igazság harcosaként közli, hogy kiállnak az elembétékú-emberek mellett.

Nagyszerű! Hamilton Bahreinben is ilyen Insta-posztot rakott ki? Vettel Bahreinben is szivárványos csukában lépett ki a repülőtérről?

Ja, hogy csak Európa számít? Van ennél képmutatóbb üzenet a sajátjaik felé? Amíg a szponzoraink és a hálózat felkér minket, hogy veszélytelen helyeken ostoba üzeneteket tegyünk, addig mellettetek állunk, de ahol valódi a veszély, ott kussolunk.

Sőt, Katar is jól mutat a szivárványos karszalag mellett.

Slusszpoénként különösen gyomorforgató ezt a kamu jogvédést Hamiltontól látni, aki pár éve ország-világ előtt szégyenítette meg az unokaöccsét pár százezer trollkodó lájk miatt.”

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lalipsi, tudtad-e, hogy a sebészi nemátalakító műtétek száma a nyugati világban évi 15%-al nő. Az USA-ban 2019-ben tizenegyezer embert szabtak át. Az üzletág 2019-es 267 millió dollárról a milliárd dolláros értéket nyaldossa majd 2027-re, a prognózis szerint. No most szerinted ha felelőtlen globalista senkiházik vezetnék az országot, akkor 2031-ig nálunk tíz szikepunci lenne összesen? Vagy csak trollkodsz?

https://www.grandviewresearch...

Lalipsi, kérhetnélek akkora szellemi erőfeszítésre, hogy megértsd az USA-ban is volt egy pillanat, nem is olyan régen, amikor nem is volt nemátalakító műtét. Aztán lett az első, második tizenegyezredik. Esetleg ennek fényében egy hard reset, aztán beszélgethetünk...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés