BLM-aktivisták tiltakoztak, mert kiküldtek egy női fürdőből egy magát transznemű nőnek tartó férfit

2021. augusztus 03. 09:05

A transznemű nő/férfi ellen feljelentést is tettek a fürdőzők, mivel a nők előtt mutogatta magát.

2021. augusztus 03. 09:05
null

A transznemű BLM aktivistákból álló zenekar a tiltakozás keretében élőben lépett fel a Los Angeles-i spa előtt – írta meg a V4NA hírportál. A fürdő körül azért alakult ki egy heves ideológiai vita, mert a múlt hónapban az alkalmazottak kiküldtek egy meztelenül fürdőző férfi nemi szervekkel rendelkező transznemű nőt.

A szemtanúk, összesen öt nő, feljelentést is tettek a rendőrségen. Az egyik hozzátette, hogy a transznemű nő látványa felzaklatta és megijesztette.

Los Angeles város a miénk nem a fasisztáké! Queers Bash Back”, írta a zenekar az Instagram-bejegyzésében, ahol a tiltakozó előadást népszerűsítették. A Queers Bash Back egy mozgalom neve, amely „elutasítja a heteronormatív asszimilációt, és az emberek teljes felszabadulása mellett áll”.

Nyitókép: A Y.G.S.L.R.H.S.T.F.U.T. zenekar Instagram oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2021. augusztus 04. 11:01
https://www.youtube.com/watch?v=zYWLwUnDp_o
DoomGuy
2021. augusztus 04. 09:15
Tűzzel-vassal ellen kell ennek állni. Látni, hogy nyugaton ez hová vezetett. Elmebeteg buzik uralják a közbeszédet, és ott vannak a hétköznapok minden területén. Ezt ide nem!
Sincero
2021. augusztus 04. 02:50
Saját végzetüket siettetik. Szóltam előre - így legalább nem éri meglepetésként őket.
Freakkutya
2021. augusztus 03. 18:51
A három ratyi. Athos, Porthos és Gentos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik