Hollik István reagált Gyurcsány börtönnel fenyegetőző posztjára

2021. augusztus 2. 16:12
A Fidesz politikusa szerint a DK elnöke – régi kommunista szokás szerint – koncepciós pereket, párt-esküdtszéket és rögtönítélő bíróságot akar a jogállam és demokrácia helyett.

Hollik István hivatalos Facebook-oldalán reagált Gyurcsány Ferenc hétfői posztjára, amelyben – már nem először – börtönnel fenyegette politikai ellenfeleit. Gyurcsány bejegyzésében többek között úgy fogalmazott: „Börtön lesz ebből fiúk és lányok. Megérdemelten. (...) Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát. Szükségetek lesz rá.”

A Fidesz kommunikációs igazgatója a DK elnökének címzett válaszában azt írta: „Gyurcsány Ferenc a demokratikus nevet adta pártjának. A kommunistáknál ez a szokás, mindig azt kell reklámozni, ami nincs. Gyurcsány fenyegetőzése mindent elárul: dehogy akar ő »jogállamot« vagy »demokráciát«. Mit akar? Koncepciós pereket, párt-esküdtszéket és rögtönítélő bíróságot. Ismerjük ezt már, ebben kellett leélni majdnem 50 évet. Soha többé!”

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány számára a terror öncél?

Válaszok:
packó | 2021. augusztus 2. 16:43
packó | 2021. augusztus 2. 16:44

Nem az, hanem a bolsi hatalomátvétel/hatalommegtartás eszköze. Többnyire bejön, de fletónak nem jött be 2006-ban.
Valamennyi kocsi rendszer ezt használta. Valamennyi!
Kivétel nincs!

Sőt, az lesz, hogy a terror alatt TGM azt mondja, hogy nofene, ez nem náci terror, tehát jogos, legfeljebb iszik egy unicumot.

Gyurcsány már 2006-ban is erőszakkal akarta megoldani az általa okozott problémát. Ennek a végeredménye lett a 2/3. Most megint ezzel fenyegetőzik. Jobb híján, mert hiába ő az ellenzék vezetője, a múltja miatt miniszterelnök jelöltként maga helyett strómanokat kénytelen futtatni. Miközben mindenki tudja, bárki nyerjen ő lesz a háttérben, ahogyan ezt Karácsony esetében láthatjuk.

Az Európai Ügyészség az EU rendőrállammá alakításának egyik lépése. Már vezetőjének, Kövesinek a kinevezése is ezt mutatja. Az Európai Ügyészség vezetőjét kimentették a román igazságszolgáltatás elől, mert hivatalát pártpolitikai célok érdekében koncepciós perek indítására használta. Az általa vezetett Európai Ügyészséget úgy tekinthetjük, mint egy európai szintű rendőrállami kezdeményezést. Korrupcióval bárkit lehet vádolni, ami később már folytatódhat a szovjet típusú ideológiai vádaskodással. Csak idő kérdése mindez. Kövesi fogott ember, neki teljesítenie kell.

Ugyanezt elmondhatjuk a korrupciós váddal letartóztatott Jourováról, akit az mentett meg, hogy a bizonyítékként szolgáló hangfelvétel állítólag törvénytelen módon készült. Még egyszer: nem a tartalmával volt baj, a készítés körülményeivel. Ha meggondoljuk, itt is kiderülhet még, hogy használható az a hangfelvétel.

A gyermekvédelmi törvény kritikáját az a Cyrus Engerer munkáspárti politikus jegyzi, akit 2014-ben két év felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek, mert egykori, szintén férfi élettársáról pornográf felvételeket terjesztett. A felfüggesztésben is benne van, hogy kézben lehet tartani azt, aki érint.

Érdekes, hogy az EU-ban nem találtak tisztább múltú jelölteket ezekbe a pozíciókba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés