Transzparens Újságírásért Alapítvány?

2021. július 31. 11:06

Hát ennél átlátszóbb újságírás már nincs is, „nagykövet úr”.

2021. július 31. 11:06
null
Vágó István
Facebook

„Ez a tehetséges énekesnek tartott fiatalember, Vastag Tamás, a »médiatudatosság nagyköveteként« nem először volt az ATV vendége. Ezúttal összehasonlította, hány cikk jelent meg a kormányoldalakon a »Cseh Katalin-ügyről«, és hány a nem kormánypárti médiumokban a Pegasus-botrányról. Megállapította, hogy kb. annyit írtak az egyikről az egyik oldalon, mint a másikról a másikon. Tehát minden rendben...

Namármost aki a két »ügyet« azonos fajsúlyúnak tartja (mi is voltaképp Cseh Katka bűne? aki érti, hálás lennék, ha elmagyarázná, miközben a Pegasusról zeng az egész világsajtó), az hogyan akarja elérni, hogy »a társadalom tagjai tudatos médiafogyasztóvá váljanak, hogy képesek legyenek kiszűrni az egyes médiatartalmakban megjelenő szubjektív elemeket«? (innen: https://ojim.hu/.../uj-munkatarssal-bovult-alapitvanyunk...)

Nem teljesen nyilvánvaló még az egyszerű hírfogyasztó számára is, hogy Cseh Katalin EU-s pályázaton való részvételét a lehallgatási botrány elfedésére bányászták elő, miközben semmilyen általa elkövetett szabálytalanságot sem képesek megnevezni? Transzparens Újságírásért Alapítvány? Hát ennél átlátszóbb újságírás már nincs is, »nagykövet úr«.”

Fotó: Vágó István Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. augusztus 01. 13:20
Vágó Pitta ba'! Hogy van Havas Henrik,a 2. feleséged?
Bájron
2021. augusztus 01. 10:08
Pitttyu igyál!
A ráció prófétája
2021. július 31. 22:36
"Mit keresett Macron telefonszáma azon a listán? Ő is cipruson vett telóval nyomja?" Több okot is el tudok képzelni, hogy miért kellhet egy francia elnöknek egy telefonszám, ami nem köthető francia érdekeltségekhez. Neki valószínűleg nem az előfizetési díj a motiváló tényező.
Vakfolt
2021. július 31. 21:58
Most őszintén, mégis mit vártunk ettől az agyirokitól? Még mindig a kínai ellen uszít.. Hülye fasz, lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik