Orbán méltatlan a miniszterelnökségre

2021. július 31. 19:28

Mi mögöttünk van az igazság.

2021. július 31. 19:28
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„Békés, de történelemformáló forradalomra van szükség. Mi mögöttünk van az igazság, ezért vagyunk békések, de ez az igazság tettekre és határozottságra is kötelez bennünket. Jóvá kell tennünk a rendszerváltás mulasztásait. Nyilvánosságra kell hoznunk az ügynökaktákat, és végre be kell fejeznünk a múltat azzal, hogy valódi elszámoltatást csinálunk!

Az izraeli gyártmányú kémfegyverrel kapcsolatban nem Izraelt kritizáljuk, hanem Benjamin Netanjahu bukott miniszterelnököt, akit idén 12 év után egy hozzánk hasonló értékgazdag, sokszínű szövetség buktatta meg a néppel összefogva. Izraelről azért is érdemes példát venni, mert ott a bíróság elszámoltatja a korrupt politikusokat, még korábbi államfő is került börtönbe. Jövőre rajtunk a sor!

Orbán Viktor végérvényesen méltatlanná vált arra, hogy a miniszterelnökünknek nevezze magát, mert sem nem magyarázkodott a Pegasus-botrány miatt, sem nem mondott le. Orbán Viktor gyűlöletre, megfélemlítésre és hazugságra építette rendszerét. Nekünk szeretetből kell újjáépítenünk az országot!”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bito
2021. augusztus 02. 16:08
Te nagyon érzékenyítve lettél, ha elhiszed azt , amit írtál! Nézz utána, mióta élsz normális módon! Esetleg jól megfizetnek érte?!
Peter Exathlon
2021. augusztus 02. 11:12
"Mi mögöttünk van az igazság." Meg kéne fordulnotok, hogy ti is lássátok végre.
kissisti
2021. augusztus 02. 10:56
Halászné 2021. augusztus 2. 10:16 kocsogfideszesek 2021. augusztus 1. 7:57 "Köcsög"!!! Hamupipoke86420 korábbi írására reagáltál a fenti kommentedben. Ugyan nincs felhatalmazásom, ennek ellenére mélységes felháborodásom miatt írok neked. Te egy végtelenül aljas, buta,alávaló féreg vagy! Ha lenne egy csöpp eszed, és módszeresen követnéd az írásait, akkor sok információt megtudhatnál róla. Segítek neked: Sz.hely közeli, 100fő alatti kis településen született. Középiskola: L.S.-G.T. Mindig tudósnak készült. Egyetemi tanulmányait a BME-en kezdte, de ez nem elégítette ki, ezért az ELTE matematika szakán folytatta. Műszaki Dr. , Mérnöktanár, korábban a GANZ-MÁVAG kutató mérnöke volt, az ország egyik legnagyobb telj. számítógépén dolgozott, jelenleg egy IT magáncég vezetője. Tudomásom szerint bejárt a felesége orvosi egyetemi előadásaira, közlése szerint jó pár tárgyból vizsgázhatna is! A szakmája mellett a pszichológia a kedvence (ha megkeresed, szívesen megvizsgál, a "szinvonalas" kommentjeidből én úgy ítélem meg, hogy te született hülye vagy). Ne aggódj, a család nem hal ki, 3 gyermeke van (természetesen ők is diplomások). Azért az utánpótlás is biztosított(két unoka) Végezetül "KÖCSÖG: Kérj bocsánatot Pipőkétől, s lássuk a te éltpályádat!!! (Pipőkétől szíves elnézést kérek!)
kissisti
2021. augusztus 02. 10:40
Halászné 2021. augusztus 2. 10:16 Hamupipoke86420-ról Olvasd az írásait, ismerd meg a véleményét, gondolatait! Üdvözlettel: kissisti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik