A liberális képmutatás már nem ismer határokat

2021. július 30. 10:14

A milliárdos szponzor pénze jó jön, ezért ott nincsenek emberi jogi aggályaik.

2021. július 30. 10:14
null
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„Tipikus liberális álszentség: felhúzzák a szivárványos karszalagot, miközben kínosan ügyelnek arra, hogy a milliárdos szponzor logóját még véletlenül se takarják ki.  Annak a szponzornak, amelynek hazájában a homoszexualitás bűncselekménynek számít, és 5 évig terjedő börtönbüntetés jár érte. De az ő pénzük jól, jön, ezért ott nincsenek emberi jogi aggályaik. Jól látszik, hogy a liberális képmutatás már nem ismer határokat.” 

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. július 30. 19:04
Hááá, meg kéne kérdezni ezeket az UEFA-FIFA face-okat, hogy mennyibe fájna, hogy ne legyenek buzi vagy "emberjogi" problémák? Esetleg egy kis örökjáradék, vagy mi?
Highlander07
2021. július 30. 16:47
Akkor legyen olyan okos egy újságíró, és kérdezzen rá erre majd a sajtótájékoztatón Hamiltonnál. Mellesleg immár biztos, hogy a hátteresek mind pedofilok. Szánalmas. De még ennél is szánalmasabbak a bűnüldöző szervek, hogy eddig engedték fajulni az ügyet.
rrrrrr
2021. július 30. 14:07
Mit várunk ezektől? Semmi nem történt csak a pénz diktál. Ez már akkor is így volt amikor a Hiffenheim elleni idegenbeli meccsen a zuhogó esőben a meccs félkbeszakadt és egy teátrális kiállás történt K-H. Rummenigge -től meg a többiektől. ...egész véletlenül az SAP vezér/tulaj/ceo akárki a Bayern egyik kiemelt szponzora. Németország atomerőmű semleges .... határon kívülről hozza be Németország nem szennyezi a környezetet ... határon kívül gyártat Németország minden korszakban a szélsőség szinonímája...örökre "n@cik" maradnak, értsd jól...
Pelso j.
2021. július 30. 13:12
Van annak valami primitív bája, hogy a téma ügyében pont R.B. szólal meg......)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik