Megszereztem Hadházy Ákos életének egyetlen értelmes produktumát!

2021. július 23. 10:55

Kicsit fonnyadt, kicsit bénácska, de legalább addig sem a hülyeségeit csinálta. 

2021. július 23. 10:55
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Megszereztem Hadházy Ákos életének egyetlen értelmes produktumát! Ezt a két darab palántát! Kicsit fonnyadt, kicsit bénácska, de legalább addig sem a hülyeségeit csinálta.  Biztosan sokan emlékszünk arra a rengeteg értelmetlen akcióra, amit az országgyűlési képviselő művelt az elmúlt időszakban. Meg is kapta értük a megfelelő büntetést, azonban Hadházy úgy döntött, hogy nem fizet, hanem közmunkában dolgozza le.

Egy kedves követőmnek köszönhetően most meg tudom nektek mutatni, hogy a sok bugyutaság után Hadházy Ákos életében először végre értelmes cselekedett tett, miszerint elültette ezt a két palantát. Igen, ezeket a növényeket abban a bizonyos szekszárdi kertészetben maga Hadházy ültette el. A történet egyetlen szomorú »momentuma«, hogy Hadházy ahelyett, hogy továbbra is kertészkedne, inkább politizál. Aminek az ő esetében semmi értelme. Inkább ültessen Ákos, ültessen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poverello 1226
2021. július 24. 10:05
Egyetértek. Inkább ültessen Ákos, ültessen, mint egyszer magát ültessék le!
kunfia
2021. július 24. 09:39
Bohár az a propagandista,aki szűköl a cenzúra miatt,de a saját oldaláról mindenkit kicenzúráz,aki nem azt fújja,amit ő hazudik. NER kicsiben,bort vedel és vizet prédikál,tipikus álkeresztény,mint a csőcselék többi tagja.
pemete jakab
2021. július 23. 22:39
Bohár Danika nagyon rácsavarodott Hadházyra.
jánosbácsi
2021. július 23. 21:01
Bohár érdemes lenne neked is kitanulni valamilyen hasznos szakmát valami hasonlót mint amilyen Hadházy Ákosnak van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik