Újpest polgármestere közpénzen tanul beszélni

2021. július 21. 17:07
Egy kimutatás szerint beszédtechnika óráról először 2020 áprilisában állított ki számlát a Taxiart Bt. Újpest önkormányzatának – írta meg az Index.

Az Indexhez eljuttatott kimutatás szerint „beszédtechnika óráról” először 2020 áprilisában állított ki számlát a Taxiart Bt. Újpest önkormányzatának, melyen Déri Tibor, a városrész polgármestere vett részt. Újpest önkormányzata 2021 februárjától szerződést is kötött a HírTV egykori hírolvasójának cégével. 

A kontraktus szerint a „kommunikációs és beszédkészség fejlesztő tréning” díjazása öt és félmillió forint.

A IV. kerületi önkormányzat az Indexszel közölte, hogy „a Taxiart Bt. megbízása 2021 márciusától szól havi bruttó 550 ezer forintról, amiért ő beszédtechnika órák biztosítása mellett ellenőrzi nyelvhelyességi és helyesírási szempontból a városháza által közzéteendő szöveges tartalmakat és az önkormányzat egyes cégeinek elektronikus felületein megjelenő szöveges tartalmat, valamint az önkormányzati szervezésű rendezvények moderálási és műsorvezetői feladatait is ellátja” – hozzátették, hogy a szerződés átalánydíjas és az „ellátandó feladat természetéből adódóan szabadnapmentes rendelkezésre állást követel.”

Fotó: Újpest TV

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Újpest hálás szavazói bizonyára örömmel állják a számlát.

Nagy ügy, a főpolgármester meg írni nem tud. Az adjuntkus úr.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés